Istinski ćeš oslabiti ako prevariš mozak da ne misli na hranu – evo kako!

Probaj da zabraniš sebi da ne jedeš testeninu i vidi šta će ti se desiti. Garantovano ćeš ceo dan da misliš na špagete. Držanje dijete je više stvar nadmudrivanja sa mozgom nego gladovanje. Ako uspeš da prevariš mozak i ubediš ga da si sit i da možeš preživeti bez kolača koje jedeš krišom, nesumnjivo ćeš smršati.

Kako ćeš uspeti u tome? Pomoću jednog nesvakidašnjeg ploda koji uspešno smanjuje osećaj gladi, posebno u tvom mozgu. Plus, ukoliko ga kombinuješ sa zdravom hranom, uspećeš da skineš sve “viškove”, uključujući i one na stomaku, debljinje od 5 cm.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Reč je o Garsiniji Kambodži (Garcinia cambogija), najvrednijem plodu prirode koji od tebe traži samo malo pažnje u odnosu na hranu, a za uzvrat će ti pružiti željenu cifru na vagi.

Garsinija Kambodža je zapravo voće koje podseća na bundevu,  žute ili zelene boje. Suplement Garsinije kambodže se dobija kao ekstrakt iz njegove kore, koja sadrži visoku koncentraciju hidroksicitrične kiseline (HCA) – aktivni sastojak koji dovodi do mršavljenja.

Hidroksicitrična kiselina  ili aktivni sastojak u Nature Essential – Garsinija Kambodža, podstiče opšti potencijal tela da sagoreva masti. Sa druge strane, stimuliše lučenje seratonina – hormona sreće koji će ti pomoći da odoliš kada se javi kriza za hranom.

I najmanje uzdržavanje od hrane bilo koje vrste, čini nas nesrećnim, pa verovatnoća da poklekneš nekom zabranjenom grehu je veliki i to nema veze sa istrajnošću tvog karakter. Ali, kada telo preplavi serotonin, mozak će biti na srećnom mestu i neće te dići iz kreveta i uputiti do frižidera.

Sa druge stran, Garsinija Kambodža deluje i na taj način što sprečava akumulaciju masnih ćelija na delove tela kao što su stomak, zadnjica, butine. Kada jedete, enzimi jetre transformišu unesene ugljene hidrate u masti koje se sjedinjuju međusobno i formiraju masno tkivo koje se nagomilava na pogrešnim mestima na telu.

Hidroksicitročna  kiselina iz Garsinije Kambodže upravo blokira vezivanje tih enzima, i pretvara ugljene hidrate u glikogen – energiju tele. Kada u telu ima dovoljno glikogena, mozak veruje da je sit.

Nature Essential – Garsinija Kambodža je odlična podrška za postdijetalni period, jer njegovom redovnom konzumacijom ubrzavaš metabolizam što je ključno za održavanje postignute težine.

Nature Essential – Garsinija Kambodža je najbolja mentalna podrška svakoj dijeti!

Nature Essential – Garsinija Kambodža možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-garsinija-kambodza/

Nature Essential – Garsinija Kambodža možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)