CLA – tvoj kućni trener za super telo!

Stalno ste na dijeti, ali masne naslage na stomaku, bokovima i struku su ponovo ovde! Pokušate sa vežbom i opet ništa, a stomak vam je kao „puding“!

Telu je potreban podsticaj, potrebna mu je konjugovana linolna kiselina koja će da pomogne da se sve što jedete ne “zalepi”!

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Današnje svetsko društvo nesumnjivo se veoma razlikuje od prethodnih generacija. Prirodni unos konjugovane linolne kiseline, ili skraćeno CLA, znatno je smanjen, a jedan od razloga je veštačko hranjenje životinja na veštačkim farmama.

Budući da se CLA prvenstveno nalazi u mesu i mlečnim proizvodima, način uzgajanja farmi, ali i sama loša hrana za životinje, ima veliki uticaj na konjugovanu linolnu kiselinu – CLA, što dovodi do smanjenog sadržaja CLA u mesu i mlečnim proizvodima.

Na primer, za optimalnu proizvodnju CLA, krave, kao i sve životinje od kojih dobijamo meso, treba uzgajati i hraniti na pašnjacima, umesto da se veštački tove i gaje u neprirodnom okruženju, ali to više nije moguće.

Dakle, ishrana je osiromašena  ovom kiselinom, a telo je ne može samostalno sintetizovati, pa je jedini način da zaštitite svoje telo unos dodataka ishrani na bazi CLA.

Vašem telu je potrebno 1000 do 2000mg CLA dnevno, da se ne bi skladištio višak masti, posebno nakon obroka.

Ako se nakon svakog vašeg obroka masne naslage nakupljaju deo po deo na stomaku, bokovima ili struku, sa CLA će se ovaj proces drastično smanjiti.

Uključite CLA u ishranu i način života. Telu je potrebno da smanji masnoću, a ne da je sakuplja.

Primetićete promenu u svom telu i izgledu sa CLA uz minimalnu promenu životnih navika!

Ne čekajte! Zdravlje je u vašim rukama!

Probajte već danas!

Dr. Viton – CLA se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton – CLA Proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)