I vi možete očistiti sinuse i disati punim plućima

Osećate pritisak u glavi, boli vas glava, imate obilan sekret iz nosa, ponekad i povišenu temperaturu. Sve su to tipični simptomi zapaljenja sinusa.

Kod problema sa sinusima nosna sluznica otekne blokirajući sinusne otvore na nosu i eliminaciju sluzi koja se akumulira u sinusima. Često se zbog hiperreaktivnosti nosne sluznice na spoljne uticaje, kao što su promene temperature, javljaju klasične upale koje se manifestuju glavoboljom i pritiskom. Takvi problemi sa sinusima se često zamenjuju klasičnim zapaljenjem i neopravdano se leče antibioticima.

SVE ŠTO VAM TREBA JE PRIRODNI ENZIM KOJI ĆE BEZBEDNO SMIRITI UPALU I BOL U SINUSIMA.

Dr. Viton – Serrapeptase je VAŠE REŠENJE! Ovim prirodnim enzimom smanjićete bol i ublažiti simptome zapaljenja.

 Potrebna vam je samo jedna kapsula dnevno koja će pomoći smirivanju procesa u sinusima bez ikakvih neželjenih efekata, smanjiti otok nosne sluznice i moći ćete da dišete i gutate bez bolova.

Ako na vreme ne reagujete na upaljene sinuse, bakterije koje se neprestano nalaze u našem respiratornom sistemu mogu se razmnožiti i može doći do bakterijskog zapaljenja, koje je teže lečiti i zahteva složeniji tretman.

Dr. Viton – Serrapeptaza, zahvaljujući snažnim antiinflamatornim i antiedematoznim svojstvima, treba da omogući pražnjenje sinusa, da nema sekreta u sinusnim šupljinama i da uredno dišete kroz nos.

Serapeptaza ublažava bol – čest simptom upale – inhibirajući supstance koje izazivaju bol i koje se javljaju u ovom stanju.

Počnite lakše da dišete već danas! Redovnom upotrebom Dr. Viton – Serrapeptase smanjiće se bolovi i na vreme ćete se rešiti upale. PRIRODNO I DOKAZANO!

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)