Da li znate da vam svilena buba može pomoći da ostanete zdravi?

Verovatno ste do sada čuli za svilenu bubu, ali da li ste znali da, ono što joj pomaže da se oslobodi čaure, može vama da pomogne da poboljšate zdravlje?

Serapeptaza je enzim koji se prirodno proizvodi u crevima svilene bube i neophodan je za njen životni ciklus. Ima moć da razgrađuje belančevine i na taj način omogućava svilenoj bubi da se oslobodi čaure, a da pritom ne ošteti proteine u svom telu.

Kada se serapeptaza uzima na prazan stomak, ona ulazi u krvotok kroz tanko crevo i odatle prodire u sve delove tela gde razgrađuje nakupljeni proteinski otpad i ne predstavlja nikakvu pretnju zdravom tkivu i ćelijama.

Tako serapeptaza uspešno smanjuje znake i simptome upale i istovremeno ubrzava proces zarastanja tkiva.

Serapeptaza razgrađuje mrtve proteine u ožiljnom tkivu, zatim krvne ugruške, ciste, sluz i plak koji se nakuplja u arterijama.

Serapeptaza razgrađuje fibrin i sprečava njegovu akumulaciju u telu što smanjuje rizik od nastanka krvnih ugrušaka i arterijskih plakova.

Danas je serapeptaza u svetu neprocenjiva u lečenju mnogih zdravstvenih problema, posebno hroničnih inflamatornih bolesti. Zbog svog moćnog antiinflamatornog dejstva najčešće se koristi kod bolova, oticanja i upala u mišićno-skeletnom sistemu (artritis, reumatske bolesti, traumatične povrede itd.), u lečenju hroničnog sinuzitisa i radi lakšeg uklanjanja bronhopulmonalnih sekreta.

U Nemačkoj je serapeptaza prepoznata kao standardni tretman za inflamatorna i traumatična stanja, posebno kod istegnutih ili pokidanih ligamenata.

Studije su pokazale da je efikasniji od drugih proteolitičkih enzima:

  • smanjuje upalu,
  • smanjuje oticanje,
  • smanjuje bol,
  • čisti krvne sudove od naslaga,
  • poboljšava cirkulaciju

Dobra vest je da sada i vi možete dobiti serapeptazu lakše nego ikada pre!

Zato nemojte čekati i kupite odmah Dr.Viton Serrapeptase!

 

? Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti onlajn:
? https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/
? Dr. Viton – Serrapeptase se može kupiti u Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
? Dostava na kućnu adresu brzom poštom