Da li želite konačno da pobedite nesanicu? Otkrivamo vam kako

San je jedna od osnovnih čovekovih potreba čija se količina menja tokom rasta. Tako mlađi ljudi obično duže spavaju i teže se bude ujutru. Nesanica najviše pogađa žene i starije osobe.

Ali šta uraditi kada nesanica postane češća i ometa normalno funkcionisanje tokom dana? Kako prepoznati problem sa nesanicom? Koji su uzroci nesanice?

Nesanica je poremećaj spavanja koji može biti prolazan, povremen i hroničan. Promene u okruženju, vremenu ili stresu mogu prouzrokovati prolaznu nesanicu. Ako ste pod stresom zbog posla ili problema i ne možete da spavate nekoliko dana, problem se ne smatra ozbiljnim, ali ako se ne reši, brzo će postati hroničan. Pored toga što svakodnevno blokira vaše normalno funkcionisanje, to može pokrenuti i određena zdravstvena stanja.

Nesanicu najčešće uzrokuju određeni depresivni poremećaji, stres, anksioznost.

KADA BEZBEDNOST POSTAJE PROBLEM?

Privremena nesanica zbog trenutnih okolnosti ne brine sve dok ne preraste u dugoročni problem. Smatra se da se problem javlja ako se nesanica javlja svake noći tokom 2-3 nedelje. Poteškoće sa zaspevanjem, buđenje usred noći, nespavanje i rano buđenje alarmi su koji ukazuju na problem nesanice koji treba shvatiti ozbiljno, posebno ako traje dugo.

Privremena nesanica zbog stresa ili trenutnog uzbuđenja može predstavljati problem koji traje nekoliko dana, ali i dalje utiče na kvalitet života. Posledice su loša koncentracija, glavobolja, umor i iscrpljenost, kao i poteškoće u radu i svakodnevnom funkcionisanju.

Stoga, ako patite od nesanice i prekinutog sna, ne očajavajte! Da biste spavali kao beba i probudili se odmorni, pokušajte sa Dr. Viton – Magnezan B6.

Magnezijum u Dr. Viton – Magnezan B6 je važan mineral koji pomaže kod nesanice, sjajan je u borbi protiv stresa i iscrpljujućih svakodnevnih obaveza koje mogu izazvati nesanicu.

Vitamin B6 ima ulogu u regulisanju i održavanju zdravlja nervnog sistema. Stoga je neophodan za povećani psihofizički napor, stres i nervozu.

Potreban vam je san da bi se vaše telo odmorilo, a imuni sistem pravilno funkcionisao.

Uzmi Dr. Viton – Magnezan B6 koji sadrži odličnu kombinaciju za miran i opušten san.

Dr. Viton – Magnezan B6 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-magnezan-b6/

Dr. Viton – Magnezan B6 se može nabaviti u apotekama: BENU, Dr. Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)