Šta da pijete da ne dobijete grčeve i bolove u nogama?

Ako se desi da često imate grčeve, posebno posle treninga, onda vam verovatno nedostaje magnezijuma.

Grčevi su uzrokovani nevoljnim i iznenadnim kontrakcijama određenog mišića u telu, a obično traju od nekoliko sekundi do nekoliko minuta. Ali bez obzira koliko dugo traju, iskustvo je veoma neprijatno i bolno.

Ova mišićna kontrakcija je rezultat nekontrolisanog slanja nervnih impulsa do ćelija u zahvaćenom mišiću, što je posledica disbalansa elektrolita u međućelijskim prostorima, najčešće uzrokovanog smanjenim nivoom magnezijuma.

Magnezijum je mineral koji je vašem telu svakodnevno potreban, stalno je uključen u više od 300 enzimskih reakcija, a iako ga svakodnevno unosite hranom, ako vežbate i intenzivno se znojite, normalno je da gubite više magnezijuma.

Magnezijum je jedan od najvažnijih minerala za ljude koji aktivno vežbaju, a dopuna ishrane magnezijumom može vam pomoći da trenirate intenzivnije i brže se oporavite nakon treninga.

Zato nemojte čekati i naručite Dr. Viton – Magnezan B6 odmah!

Jer ako se pitate da li postoji nešto bolje i efikasnije od čistog magnezijuma – postoji, a to je kombinacija magnezijuma sa vitaminom B6!

Vitamin B6 ne samo da deluje opuštajuće, već i povećava unos magnezijuma u ​​ćelije, smanjuje njegovo izlučivanje iz organizma, čime se postižu veće koncentracije i veća efikasnost ovog minerala.

Dr. Viton – Magnezan B6 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-magnezan-b6/

Dr. Viton – Magnezan B6 proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)