Da li želite da se krećete bez bolova i bez oticanja nogu?

Ujutro se budite ukočenih i bolnih zglobova i osećate da ste otečeni. Jutarnja ukočenost može potrajati i sat vremena nakon što ustanete iz kreveta. Vaše stanje se pogoršava kretanjem jer su zglobovi  opterećeni telesnom težinom. Bolno područje je osetljivo na dodir, imate otok i slabost mišića na strani pogođenog zgloba.

Pitate se šta ovo znači i šta vam se dešava

Ovi simptomi su karakteristični za artritis svih vrsta. Procenjuje se da skoro 20 odsto populacije ima neki oblik (preko 100 vrsta) artritisa koji uzrokuje oštećenje zglobova.

Uprkos brojnim studijama, tačan uzrok još uvek nije poznat, niti postoji lek, već samo simptomatska terapija i prevencija.

Najveći medicinski stručnjaci u ovoj oblasti kao jedno od rešenja često ističu kombinaciju prirodnih sastojaka koji deluju na sve važne simptome artritisa.

Dr. Viton-MOVENS tablete predstavljaju kombinaciju prirodnih pomagača za ublažavanje bolova, otoka i upala olakšavajući pokretljivost.

Artritis je zapravo zapaljenje zglobova, oticanje sinovijalne membrane koja obavija zglob, stvaranje izraslina u kostima i oštećenje zglobne hrskavice. Najčešći oblici su osteoartritis i reumatoidni artritis.

ARTRITIS se manifestuje nesposobnošću jednog ili više zglobova da funkcionišu. Neki oblici mogu napasti druge organe u vašem telu, pa čak i ugroziti život. Srećom, ovi potencijalno fatalni oblici su retki.

Svaki neuspeh u lečenju bilo kog oblika artritisa može dovesti do ozbiljnih i ne tako bezazlenih komplikacija.

  • Prskanje hrskavice
  • Skraćivanje i stezanje mišića i tetiva koje mogu deformisati zglob
  • Oštećenja unutrašnjih organa koja se najčešće javljaju u upalnom obliku artritisa
  • Gubitak pokretljivosti zglobova
  • Smanjena mišićna snaga

Čitav problem se dodatno pogoršava ako mnogo sedite, bilo zbog sopstvenog izbora ili zbog posla koji vas na to primorava.

D-glukozamin, koji je inače sastojak Dr. Viton-MOVENS tableta, je u osnovi najprisutniji u vezivnom tkivu i hrskavici. Efikasno štiti i obezbeđuje pokretljivost zglobova. Ali, iako je to prirodni sastojak u telu, već u srednjim godinama telo ga ne proizvodi u dovoljnim količinama i potrebno ga je dodatno uzimati. Svojim antiinflamatornim i anti-age efektom pomaže u uklanjanju bolova, otoka i utrnulosti. Istovremeno poboljšava pokretljivost i štiti zglobove.

U kombinaciji sa HONDROITIN SULFATOM, kao u Dr. Viton-MOVENS tabletama, postaje odlična podrška terapiji namenjenoj početnoj fazi bolesti. Hondroitin je prirodno jedinjenje hrskavice koje povećava pokretljivost zglobova, ublažava i smiruje bol i smanjuje potrebu za nesteroidnim antiinflamatornim lekovima.

Kada se ova dva ključna sastojka za zdravlje zglobova dopunjuju vitaminom C i D3 kao u Dr. Viton-MOVENS tabletama, dobijate sjajnu prirodnu kombinaciju koja poboljšava stanje vaših zglobova i olakšava svakodnevno kretanje.

Dr. Viton – Movens možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens/

Dr. Viton – Movens možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)