CLA – katalizator broj jedan za mršavljenje

Poznata je preporuka onima koji žele da smršaju: Jedite manje, vežbajte više!

Nemojmo se zavaravati, ne postoji čarobna formula koja će vaše telo transformisati u jedno od onih koje pratite na Instagramu.

Ali to ne znači da morate odustati od sebe!

Na tržištu postoji jedinstveno rešenje koje deluje kao katalizator procesa mršavljenja. To je CLA ili konjugovana linolna kiselina čiji je glavni fokus topljenje masnih naslaga.

Ovo nije još jedan veštački dodatak za mršavljenje koji će vam samo pokvariti stomak, govorimo o omega-6 masnim kiselinama koje se prirodno nalaze u mesu i mleku, posebno kod životinja hranjenih travom. Dobija se iz linolne kiseline u travi i žitaricama kojima se životinje hrane. Zvuči dobro, zar ne?

CLA suplementi se obično prave od linolne kiseline prisutne u ulju suncokreta ili šafrana. Pod dejstvom enzima ili „dobrih bakterija“, linolna kiselina se pretvara u konjugovanu linolnu kiselinu – konačni i siguran proizvod za bilo koji organizam.

Kako CLA dovodi do sagorevanja masti?

CLA pokreće niz hemijskih reakcija koje podstiču sagorevanje masti u telu. Deluje na nekoliko nivoa:

  • Ubrzava metabolizam
  • Poboljšava rezistenciju na insulin
  • Pomaže telu da mobiliše rezerve masti
  • Suzbija bele (loše) masne ćelije

Kako je CLA povezan sa gubitkom kilograma?

Studija objavljena u američkom Journal of Clinical Nutrition 2004. godine otkrila je da je grupa gojaznih muškaraca i žena koji su godinu dana konzumirali CLA izgubila u proseku 9% telesne masti bez ikakvih promena u ishrani ili načinu života. Zamislite rezultate ako kombinujete CLA sa zdravim životnim navikama?

Norveški naučnici su 2001. godine posmatrali 20 odraslih ljudi odličnog zdravlja koji su vežbali 90 minuta 3 puta nedeljno u periodu od 12 nedelja. Oni koji su svakodnevno pili CLA izgubili su više masti od onih koji su samo vežbali.

CLA održava proces mršavljenja dok se odmarate. Istraživanje sa Univerziteta Visconsin-Madison otkrilo je da CLA pospešuje sagorevanje masti dok spavate.

Kako doći do CLA?

Sigurno ste sami zaključili da telo ne može da stvori CLA! Zato imamo Dr. Viton – CLA, 30 kapsula u pakovanju, svaka sadrži 800 mg konjugovane linolne kiseline.

Bez prelaska iz zone komfora, bez odricanja od čokolade, CLA će pretvoriti masnoću koju unesete u energiju. Ako želite da delujete kao katalizator, obratite pažnje i na ishranu i vežbanje najmanje 10 minuta dnevno.

Dr. Viton – CLA se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-cla/

Dr. Viton – CLA proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)