Zašto ne smete da ignorišete visok krvni pritisak

Često osećate bol u predelu gde se glava i vrat spajaju, a povremeno i vrtoglavicu. Takođe možete da osetite zujanje u ušima i otežano disanje. Ponekad nemate logično objašnjenje svog umora, iako vaša dnevna rutina ne odstupa od uobičajene. Odjednom se na vašem licu pojavljuje crvenilo, kao da vam je sva krv otišla u glavu.

Iako se ovi simptomi mogu javiti iz drugih razloga, najčešće su povezani sa povišenim krvnim pritiskom. Štaviše, hipertenzija je stanje koje ne pokazuje očigledne simptome dok ne potraje u kontinuitetu.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ukoliko želite da regulišete krvni pritisak i smanjite rizik od srčanih bolesti predlažemo vam da to ne odlažete i već danas uvedete u ishranu Dr. Viton Omega-3 kapsule.

Ove masne kiseline pomažu u regulisanju krvnog pritiska i poboljšavaju rad mozga, mogu da poboljšaju raspoloženje i regulišu zapaljenske procese u telu, što je na kraju povezano sa krvnim pritiskom.

Sve što treba da uradite da jednom dnevno uz dosta tečnosti popijete jednu kapsulu Dr. Viton Omega-3 i pružite svom srcu potrebno zdravlje.

Imajte na umu da se neregulisan krvni pritisak ne naziva uzalud „tihim ubicom“ i može oštetiti krvne sudove vitalnih organa: srca, mozga, bubrega i oka. Hipertenzija je vodeći faktor rizika za infarkt miokarda, anginu pektoris i razvoj srčanih bolesti praćenih gušenjem, umorom, malaksalošću, slabim podnošenjem napora, oticanjem nogu. Najozbiljnija posledica visokog krvnog pritiska koja utiče na promenu krvnih sudova u mozgu, te se javljaju glavobolje, nesvestica, mučnina i nestabilnost u hodu, je moždani udar.

Visok krvni pritisak takođe može prouzrokovati širenje krvnih sudova, što se naziva aneurizmom, koja ako se pojavi u velikim krvnim sudovima mozga ili aorte, pucanjem može prouzrokovati naglu smrt.

Istraživanja su pokazala da omega-3 masne kiseline (EPA i DHA), posebno DHA imaju moć da snize krvni pritisak i umanje rizik od moždanog udara i kardiovaskularnih bolesti. Čak i malo smanjenje krvnog pritiska za 5-6 mmHg značajno je za srce i druge važne organe i u velikom procentu smanjuje već pomenute rizike.

Iz ovih razloga, omega-3 masne kiseline bi opravdano trebalo da bude uključene u vašu svakodnevnu  rutinu.

Uzmite Dr.Viton Omega-3, omega 3 masne kiseline, jer su one najbolji i najrazumniji izbor za zdravlje vaših krvnih sudova i srca.

Dr. Viton – Omega 3 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-omega-3/

Dr. Viton – Omega 3 se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama BENU i Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)