Omega-3 masne kiseline smanjuju rizik od prerane smrti za 50%, ali nisu sve kiseline iste, naučite šta kupiti i šta piti

Istraživanje kaže da dve porcije ribe nedeljno gotovo nadmašuju rizik od srčanih oboljenja i moždanog udara! Da li su ovi podaci dovoljno jaki da biste otišli ​​u kupovinu ribe? Verovatno ne! Između ribe i bifteka, uvek birate biftek? Niste sami, kao narod zaljubljeni smo u meso, a riba je prisutna na trpezi samo 3 puta mesečno. Uprkos velikim zdravstvenim prednostima, veoma mali broj ljudi jede ribu u dovoljnim količinama da bi napravilo razliku u zdravlju.

Uz redovnu konzumaciju Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3 postići ćete isti efekat koji će vam dati sveža riba, pa je počnite piti što je pre moguće. Samo vas jedan klik deli od ovog divnog dodatka s kojim ćete postići istinski unutrašnji sklad, a taj sklad će vas podstaći da spolja zablistate u punom sjaju.

Omega-3 masne kiseline, naime EPA (eikosapentaenska kiselina) i DHA (dokozaheksaeična kiselina), koje su prisutne u masnoj ribi, krive su za ovaj snažan efekat. Iste kiseline su prisutne u mekim gel kapsulama Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3, jer su na bazi prirodnog ribljeg ulja.

Zbog toga je Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3 najbliži je svežoj ribi i stoga ima moć da popuni prazninu Omega-3 uzrokovanu nedovoljnom konzumacijom ribe ili ako telo ima povećanu potrebu za esencijalnim masnim kiselinama.

EPA i DHA masne kiseline inhibiraju sintezu supstanci koje stimulišu upalu, sprečavaju zgrušavanje krvi, stabilizuju srčanu aktivnost, snižavaju nivo triglicerida, snižavaju krvni pritisak i poboljšavaju funkciju arterija.

Brojna istraživanja pokazala su da ljudi koji redovno jedu ribu imaju značajno manji rizik od srčanog udara, moždanog udara i generalno skoro svih faktora rizika za preranu smrt. Ova korist se najjasnije vidi među ljudima koji već pate od srčanih oboljenja, ali je dokazano da i zdravi ljudi imaju koristi.

Studija, koja je obuhvatila 334 osobe koje su pretrpele srčani udar i 493 zdravih ljudi (istih godina, pola i lokacije stanovanja), otkrila je da konzumiranje 5,5 grama masnih kiselina mesečno smanjuje rizik od srčanog udara za 50%.

Pokazalo se da su Omega-3 masne kiseline posebno korisne za osobe sa dijabetesom tipa 2 koje imaju mnogo veći rizik od razvoja srčanih oboljenja.

Takvi nalazi samo su pojačali preporuke Svetske zdravstvene organizacije da se dva puta nedeljno jede riba, po mogućnosti riba sa visokim sadržajem masti, poput lososa, skuše, haringe, sardina, tunjevine.

Sve ovo zvuči sjajno, ali niko ne pita da li prosečna porodica može sebi priuštiti da jede svežeg lososa dva puta nedeljno?

Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3 sadrži 60 kapsula, što znači da ste pokriveni skoro 2 meseca, a svaka porcija sveže ribe koju u međuvremenu pojedete samo je plus za vaše zdravlje.

Drugi problem koji polako, ali sigurno izlazi na vidjelo u odnosu na svežu ribu je živa i druge toksične tvari koje sadrže zbog zagađenih voda. To se uglavnom odnosi na ribe koje žive u morskim dubinama i koje je poželjno izbegavati.

Isto se ne može reći za Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3, jer je kreiran u strogo kontrolisanim uslovima prema standardu HALAL i potpuno je siguran i bezbedan izvor retkih Omega-3 masnih kiselina za kojima žude sve ćelije u vašem telu. Izbegavajte da ih pijete natašte i kad god možete da ih kombinujete sa zdravim mastima, jer poboljšavaju apsorpciju Omega-3 masnih kiselina.

Dr. Viton OMEGA-3 + E + D3 je dodatak koji će vam produžiti život i doneti mir.

Dr. Viton – Omega 3 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-omega-3/

Dr. Viton – Omega 3 se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama BENU i Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)