Zašto je zdrava crevna flora važna za vaše zdravlje

Ne prejedate se, ali osećate se kao da ste pojeli tonu hrane? Imate gorušicu, podrigivanje i osećate kao da su vam creva puna. Nadimanje, grčevi u stomaku i bolovi u stomaku ili otežano disanje simptomi su modernog čoveka koji ukazuju na razne bolesti digestivnog sistema.

Loša probava ili problemi sa crevnom florom manifestuju se na razne načine i problemi su sa kojima se često srećemo. Istovremeno, to u velikoj meri utiče na ravnotežu i stanje celog organizma.

Stoga, ako imate problema sa probavom, reagujte na vreme.

Spirulina Spirulina San Sebastian je dokazano efikasna u regulisanju crevne flore, a time i za pravilno funkcionisanje digestivnog sistema.

Ove plavo-zelene alge bogat su izvor beta-karotena, sadrže čak 18 aminokiselina i vitamine A, B, C, E i D i s pravom se nazivaju „zelenom krvlju“. Zahvaljujući ovom moćnom sastavu, Spirulina San Sebastian ima čudesnu sposobnost pročišćavanja tela i eliminisanja teških metala. Kao rezultat, vaše telo će povećati energiju, poboljšaće se radna motivacija i bićete maksimalno aktivni tokom dana.

Nadimanje je često rezultat lošeg varenja. Ako je crevna flora oštećena, metabolički proizvodi se ne mogu pravilno koristiti, a u crevima dolazi do vrenja, truljenja i gasova, ponekad praćenih jakim grčevima u stomaku.

Rasporedite svojih 8-10 tableta organske San Sebastian Spiruline pre ili posle svakog obroka, otarasite se nadimanja, grčeva i bolova u stomaku i održavajte crevnu floru zdravom.

Počnite da pijete svoj najbolji prirodni probiotik Spirulina San Sebastian već danas.

 

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)