Zašto je spirulina vaš najbolji izbor za uskršnji post?

Uskršnji post je najduži i najstrožiji post u godini.

S obzirom na to da je sezona virusa (koronavirus, grip, prehlada) u toku, fokus je na voću i povrću, što znači na hranu bogatu vitaminima i mineralima, što je ključno za jak imunitet.

Činjenica da je tokom posta izbor namirnica ograničen, uopšte nije loša za zdravlje, jer se tada ne unose prerađene namirnice, mesni proizvodi, konditorski proizvodi puni šećera …

Ali stručnjaci savetuju da tokom posta, kako bi imunitet ostao jak i uravnotežen, čak i jači nego obično, morate biti izuzetno oprezni šta jedete.

Folna kiselina, vitamin C, gvožđe, magnezijum, kalcijum, ali pre svega proteini su ključni za održavanje uravnoteženog i jakog imuniteta.

Sa samo 8-10 tableta organskog proizvoda Spirulina San Sebastian na dan, zadovoljićete svoje dnevne potrebe za vitaminima, mineralima i proteinima, preporučenim kod svakog posta.

Spirulina je alga sa najvećim procentom proteina (68%). Količina proteina u spirulini San Sebastijan premašuje količinu koja se nalazi u govedini (ima ih tri do četiri puta više). Proteini sadržani u spirulini su za 85-95% lakše svarljivi od proteina životinjskog porekla.

Spirulina sadrži velike količine hranljivih sastojaka, već pomenutih proteina, zatim vitamina A, B, C, D, E i hlorofila. Takođe je bogata gvožđem (60%), a sadrži kalcijum, magnezijum, fosfor, velike količine beta-karotena, kao i esencijalne aminokiseline (gama-linolenska kiselina).

Umor, slabost u telu, česte prehlade, gubitak kose, lomljivi nokti prvi su znaci koji će vam pokazati da ne unosite dovoljno proteina, a time i direktno sabotirate sopstveni imunitet.

Naučno je dokazano da je spirulina prirodni sastojak koji pojačava maksimum imuniteta kod svake osobe.

Spirulina San Sebastian je moćna podrška celokupnom imunom sistemu, stvarajući snažnu potporu telu, delujući na antioksidativnu aktivnost i imunitet.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)