Zamašćena jetra se od masne hrane i alkohola čisti i tretira sa…

Brzi način života znači brzu hranu i često uživanje u njoj. Masna i slatka hrana dobra je za nepce, ali štetna za jetru.

Alkoholna pića su neprijatelj jetre broj jedan. Navike se teško menjaju, i jetra pati, ali moramo nešto učiniti!

Uporedo sa promenom načina ishrane, potreban je redovan svakodnevni tretman da bi se jetra, narodski rečeno„odmmastila“.

Artičoka je na vrhu liste odmašivača jetre ako se koristi kao prirodni dodatak – dodatak prehrani.

Nepravilna i nezdrava ishrana je vodeći uzrok bolesti jetre, a zahvaljujući artičoki kao riznici najmoćnijih antioksidansa jetra se može regenerisati, tako da je problem rešiv.

Redovnom upotrebom Nature Essential – ARTICHOKE kao dnevnog dodatka ishrani, jetra postepeno počinje da se razgrađuje, a njeno zdravlje se poboljšava iz meseca u mesec.

Nature Essential ARTICHOCKA prepuna je antioksidanata, posebno cinarina i silimarina koji prirodno poboljšavaju opšte zdravlje jetre smanjujući toksine i olakšavajući njihovo izbacivanje iz organizma.

Cinnarin i flavonoidi, uključujući luteolin, su snažni antioksidanti koji su „tajno blago“ skriveno u artičokama koje pomažu ne samo u izlečenju, već i kao snažna prevencija za sprečavanje oštećenja ćelija jetre.

Studije na Medicinskom univerzitetu u Madridu, Španija, pokazale su da ovi antioksidanti aktivno regenerišu i „popravljaju“ oštećene ćelije jetre, koja je jedan od najsporije regenerišućih organa u telu.

Savremena medicina počela je konačno da koristi ono što je tradicionalna medicina vekovima koristila, a među tim tradicionalnim prirodnim lekovima je artičoka – omiljeno voće Mediterana, moćnija od bilo kojeg leka!

Nature Essential ARTICHOCKA štiti jetru od ponovne upale i infekcije i poboljšava njenu funkciju.

Probajte već danas!

Nature Essential – Artičoka možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-articoka/

Nature Essential – Artičoka možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)