Kako artičoka prirodno snižava holesterol

Dokazano je da artičoka smanjuje visok nivo holesterola i triglicerida u krvi povećavajući razgradnju holesterola kroz jetru i eliminaciju viška holesterola kroz digestivni sistem.

Ova dva procesa su prirodni mehanizam za smanjenje povišenog holesterola u telu za razliku od lekova koji blokiraju njegovu sintezu.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

KAKO ARTIČOKA RADI

Artičoka povećava proizvodnju i sekreciju žuči. Ovo svojstvo artičoke daje joj cinarin, laktone i hlorogenu kiselinu, jedinjenja ulaze u telo i počinju da deluju na ubrzano uklanjanje žuči i žučnih kiselina.

Luteolin inhibira biosintezu holesterola i stimuliše lučenje želudačne kiseline. To je takođe „magija“ koju artičoka nosi u sebi i čini je odličnom u zaštiti jetre i smanjenju lošeg holesterola – LDL-a.

Luteolin je moćan antioksidans koji takođe ima snagu da smanji proizvodnju holesterola u telu. Zbog prisustva polifenola sa antioksidativnim dejstvom, smatra se da ekstrakt artičoke može da smanji oksidaciju lošeg holesterola u arterijama i tako dalje smanji stvaranje plaka.

Smanjujući nivo holesterola, ekstrakt artičoke uspešno sprečava aterosklerozu i pomaže u održavanju zdravlja srca i krvnih sudova.

Nature Essential – Artichoke prirodno pomaže u smanjenju holesterola i čisti jetru!

Nature Essential – Artichoke možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-articoka/

Nature Essential – Artichoke možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, dm drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)