Kako zaštititi jetru od lekova koje uzimate?

Da li ste i vi trenutno fokusirani na imunitet? Ne krivimo vas i da jeste, s obzirom na brojne viruse i pandemije.

Ali sav vaš fokus na to da ostanete zdravi i da prođete lakše, verovatno vas odvlači od svih drugih simptoma na koje vaši organi upozoravaju.

Ne zaboravite, vaša jetra je stalno na udaru, jer je odgovorna za filtriranje svih toksina iz vašeg tela!

Masna hrana, cigarete, alkohol, zagađen vazduh, pesticidi iz hrane i lekovi uzeti u ovom periodu, sve zajedno preplavljuje vaš organizam bezbrojnim toksinima.

Vaša jetra je odgovorna za suočavanje sa ovom ogromnom količinom toksina, ali da bi to lakše obavila, pomozite joj sa Nature Essential Artičokom.

Divlja zelena ruža koja se zove artičoka smatra se kraljicom detoksikacije, ali je ekstrakt ove biljke daleko moćniji u odnosu na samu biljku.

Jedna Nature Essential Artičoka kapsula sadrži 350 mg čistog ekstrakta artičoke koji će očistiti jetru, zaštititi je od infekcija i poboljšati njenu funkciju.

Kako tačno artičoka utiče na jetru?

Činjenica da se jetra može regenerisati ne znači da to može činiti u nedogled. Dovoljna je malo jača terapija da se ošteti. Zato pacijenti sa korona virusom u svojoj protokolarnoj terapiji imaju proizvod za zaštitu jetre.

Nature Essential Artičoka je potpuno prirodan i bezbedan preparat koji će 100% zaštititi vašu jetru od svih potencijalnih opasnosti. Evo kako:

Artičoka učestvuje u procesu regeneracije oštećenog tkiva tako što stimuliše rast novih ćelija u samom organu.

Artičoka sadrži cinarin – sastojak koji inhibira upalu izazvanu slobodnim radikalima. Veliku ulogu, takođe, ima i silimarin koji je prirodno prisutan antioksidans u artičoki koji stimuliše regenerativni potencijal ćelija jetre.

Artičoka stimuliše lučenje žuči iz jetre, proces kojim se organ oslobađa od nakupljenih otpadnih materija. Što je još važnije, artičoka stimuliše sintezu žuči u jetri i tako obezbeđuje nesmetano oslobađanje toksina iz organizma.

Ekstrakt artičoke sadrži luteolin, još jedan moćan antioksidans koji inhibira sintezu holesterola, a sa druge strane stimuliše njegov metabolizam, čime se sprečava stvaranje deponija masti u jetri i brzo eliminisanje viška holesterola kroz probavni sistem.

Lekovi, posebno antibiotici, koliko su dobri, toliko su i loši. Jedno popravljaju, a drugo kvare. Želudac i jetra su prvi na udaru i zato ih morate zaštititi.

U tome će vam pomoći Nature Essential Artičoka, dodatak ishrani koji sadrži čisti organski ekstrakt artičoke koji štiti jetru, ali i obezbeđuje nesmetanu probavu.

Nature Essential – Artichoke možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-articoka/

Nature Essential – Artichoke možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, dm drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)