Nature Essential – Artičoka: Kraljica detoksikacije i vitkosti

Ne možete smanjiti holesterol, vrednosti enzima jetre nikada ne možete dovesti na normalan nivo, imate problema sa digestivnim sistemom koji se teško rešavaju?

Ne paničite! Postoji način da se prirodno uskladi funkcionisanje jetre, bubrega i čitavog digestivnog sistema.

Sve što vam treba su tri kapsule Nature Essential – artičoka dnevno za čišćenje jetre od nakupljenih toksina, uklanjanje svih toksina iz bubrega i omogućavanje crevima i drugim organima za varenje da rade punim kapacitetom.

Iako možda nepoznata našim krajevima, artičoka je veoma cenjena biljka, pre svega zbog svojih lekovitih svojstava. To je doslovno sredstvo za čišćenje jetre i bubrega, koje povećava zaštitnu moć jetre i štiti je od toksina, pospešuje izlučivanje uree, smanjuje procenat holesterola u krvi i sprečava stvaranje ateroma (epidermoidne ciste uzrokovane poremećajem u lučenju lojnih žlezda), i pomaže u regulisanju metabolizma šećera.

Nature Essential – Artičoka sadrži cinarin, gorku supstancu koja se smatra zaštitnikom jetre, podstičući je istovremeno da radi pravilno i u potpunosti obavlja svoje funkcije. Fenolne kiseline i enzimi u artičokama pomažu u smanjenju holesterola i šećera u krvi. Pomaže u oporavku od oštećenja jetre od alkoholizma, olakšava varenje, ublažava “krčanje” u crevima i služi kao prevencija kamenaca u žuči.

Artičoka takođe sadrži kalijum i magnezijum, što je čini odličnim saveznikom za regulisanje procenta mokraćne kiseline i efikasno deluje na probleme sa gihtom.

Zbog prisustva silimarina, antioksidansa koji štiti jetru od svih štetnih materija, Nature Essential – Artičoka, u kombinaciji sa ostalim sastojcima, idealan je izbor za intenzivnu tronedeljnu terapiju čišćenja jetre za zdrave ljude.

Nature Essential – Artičoka možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/nature-essential-articoka/

Nature Essential – Artičoka možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)