Za potpuni oporavak od koronavirusa uzmite spirulinu

Da li ste imali koronavirus? Kako se osećate sada, umorni, iscrpljeni, nedovoljno koncentrisani, kosa je počela da vam opada? Čini se da takvi simptomi ne nestaju, zar ne?

Ako se posle tri meseca bolesti i dalje ne prepoznajete, spadate u kategoriju pacijenata koji su lečeni od Covid-19, ali nisu izlečeni. Post-Covid sindrom, ili produženi Covid, je stvarno stanje koje traje 3 do 6 meseci nakon bolesti.

Loša vest je da se to može dogoditi bilo kome, a starost i hronične bolesti samo povećavaju rizik.

Studija iz grada Vuhana potvrdila je da je tri četvrtine pacijenata imalo problema šest meseci nakon otpuštanja iz bolnice.

Rezultati studije iz Italije kažu da dva meseca nakon akutne faze bolesti samo 12,6% pacijenata nije imalo simptome, 32% ispitanika je imalo samo jedan do dva simptoma, dok je 55% imalo više od tri simptoma.

Najnovije statistike pokazuju da svaki drugi pacijent ima čak 6 postkovidnih simptoma, a lista je sledeća:

 • Umor
 • Kratki daha
 • Bol ili stezanje u prsima, ubrzan ili nepravilan rad srca
 • Problemi sa pamćenjem i koncentracijom
 • Nesanica
 • Vrtoglavica, osećaj nestabilnosti prilikom hodanja
 • Osip na koži, iznenadne akne na licu
 • Gubitak kose
 • Mučnina, dijareja, bolovi u stomaku i smanjeni apetit
 • Blago povišena telesna temperatura
 • Suv kašalj, glavobolja, bol u vratu
 • Smanjen osećaj mirisa i ukusa čak i nakon 3 nedelje bolesti

Veoma mali značaj se daje negativnom psihološkom efektu bolesti. Već dve godine živimo u strahu i nesigurnosti, ali gotovo polovina pacijenata koji pate suočena je sa grižom savesti i stida zbog ljudi koji su ih zarazili. Produženi efekti na psihu naročito su izraženi u porodicama koje su doživele gubitak ljudskog života.

Kad sve stavimo na papir, deluje nekako bezizlazno da se situacija može rešiti. Ali uveravamo vas da može! Upornim i strpljivim radom na imunitetu moći ćete da vratite i fizičku i mentalnu snagu.

Pored zdrave ishrane, krajnje je vreme da u svoj život uključite i spirulinu. Dokazano jača imunitet i zato je odlično preventivno rešenje, ali i obavezna podrška tokom perioda oporavka od virusa.

Ova superhrana sadrži čitav niz vitamina poput A, C, D, E i B i minerala kao što su kalijum, kalcijum, magnezijum, gvožđe, natrijum, fosfor, cink i selen, koji su neophodni za održavanje imuniteta. Istraživanja potvrđuju da spirulina stimuliše proizvodnju belih krvnih zrnaca i antitela koja se bore protiv virusa i bakterija u telu, a upravo je to zaštita koja vam je potrebna u fazi oporavka od virusa.

Kao odličan izvor triptofana, aminokiseline koja podržava proizvodnju serotonina ili hormona sreće, spirulina će hraniti mozak nabijen negativnim emocijama. Ne krivite sebe ako pandemija uzrokuje ozbiljne oscilacije nivoa serotonina, već krivite sebe ako ništa ne preduzmete.

Redovna konzumacija Spiruline San Sebastijan ne samo da će vam ojačati imunitet, već će vas preplaviti energijom i dobrim raspoloženjem.

Ako želite da izađete kao pobednik iz ove krize, odmah naručite Spirulinu San Sebastian.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)