Šta je dobro piti nakon što ste preležali korona virus?

Novi soj korona virusa ste prošli „na nogama“, malo vas je bolela glava, samo jednom ste imali temperaturu i za nekoliko dana ste se potpuno oporavili.

Dakle, sada ste opušteni i ponašate se kao da se ništa nije dogodilo? Nemojte!

Koronavirus je izuzetno podmukao, a katalog atipičnih simptoma svakodnevno raste. Mogu se javiti i do 6 meseci nakon bolesti, iako se trenutno osećate dobro.

Da biste izbegli iznenadnu vrtoglavicu, gušenje tokom hodanja, nedostatak koncentracije na poslu, nastavite jačanje organizma sa Spirulinom San Sebastian najmanje 3 meseca.

Spirulina San Sebastian je 100% prirodna alga koja će vam pomoći da se u potpunosti oporavite i ojačate od virusa, a da pritom ne osetite post kovid simptome.

Njen neverovatan sastav utiče na skoro sva posttraumatska stanja sa kojima se pacijenti suočavaju kao što su iscrpljenost, nedostatak energije, nizak hemoglobin, tahikardija, dijareja i dr.

Svaki brzi oporavak od korona virusa je svedočanstvo efikasnosti vašeg imunološkog odgovora. Ali imajte na umu da vam je imunitet iscrpljen upravo zbog ove dobijene bitke.

Korona virus pravi haos u telu i samo sa Spirulinom San Sebastian zaista ćete doći sebi i zaštititi se od nove bolesti.

Kako Spirulina utiče na simptome posle kovida?

Gubitak energije – 63% sastava Spiruline čine proteini koji su biološki kompletni, sastavljeni od svih esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina koje će vas snabdeti energijom koja vam nedostaje.

Iscrpljenost – Spirulina sadrži skoro sve vitamine i minerale u savršeno izbalansiranoj skali. Superiornija je od vitamina B, ali sadrži i dovoljno vitamina C i K. Od minerala ima gvožđe, kalcijum, cink, selen, magnezijum, fosfor, jod, magnezijum. Ovo nutritivno bogatstvo podstiče obnavljanje oštećenih ćelija, ali i jača ceo organizam.

Srčane aritmije – Spirulina sadrži najesencijalne omega-3 i omega-6 esencijalne masne kiseline, uključujući GLA – gama linolnu kiselinu koja je veoma retka i veoma važna za rad srca.

Mučnina – Spirulina je bogata hlorofilom, retkom materijom koja je po sastavu slična hemoglobinu u krvi, a koja potpuno čisti organizam.

Anemija – Spirulina sadrži i do 23 puta više gvožđa od spanaća, koji je potpuno biorazgradiv, pa ga organizam u potpunosti koristi.

Problemi sa varenjem – Spirulina je 95% svarljiva jer ima mekane zidove i stoga trenutno olakšava varenje i pražnjenje creva. Podstiče rast dobrih bakterija u želucu i tako uspostavlja ravnotežu crevne mikroflore.

Smanjen intelektualni kapacitet – kombinacija fikocijanina, vitamina B12, retke gama linolne kiseline, aminokiseline leukocina u sastavu Spiruline su dobitna kombinacija za mozak i njegovo normalno funkcionisanje.

Ovde se lista simptoma ne završava, ali ne završavaju ni dobrobiti ove čudesne alge, koja se smatra najmoćnijom i najkompletnijom hranom na svetu.

U prirodi ne postoji zamena za Spirulinu, jer se koncentracija hranljivih materija u njoj ne može porediti ni sa čim.

Jača imuni sistem, čisti telo, obnavlja, podmlađuje telo i spolja i iznutra i štiti od bolesti zahvaljujući antioksidansima koji se neprestano, svakodnevno, neumorno suprotstavljaju slobodnim radikalima.

Pijte redovno Spirulinu San Sebastian i potpuno se oporavite!

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)