Vitamin koji vam je potreban za zdrave kosti, a kojeg sigurno nemate dovoljno

Kalcijum je glavni mineral za izgradnju kostiju, zar ne? Da li pijete 3 šolje mleka dnevno ili uzimate dodatak kalcijuma i mislite da ste učinili sve da vaše kosti budu zdrave? Ali novi dokazi sugerišu da kalcijum nije ključni igrač po pitanju zdravlja kostiju, već je fokus na hranljivoj materiji koju često previdimo, a to je vitamin K2. Vitamin K2 gradi čvrste kosti aktivirajući protein odgovoran za taloženje kalcijuma.

Nedavne analize objavljene u časopisu Osteoporosis International pokazuju da se gustina kostiju značajno poboljšava i da se krhkost kostiju smanjuje kod žena koje već imaju osteoporozu ako u telu imamo dovoljno vitamina K2. Dakle, pomaže i za kosti koje su već postale krhke i lomljive.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Dr. Viton-K2 Komplex je jedinstvena kombinacija vitamina K2, kalcijuma i vitamina D3 koja gradi čvrste kosti aktiviranjem proteina odgovornog za taloženje kalcijuma u ​​kostima i zubima. Takođe deluje na vitamin D smanjujući aktivnost ćelija koje su odgovorne za krhkost kostiju.

Istovremeno, vitamin K2 aktivira proteine koji uklanjaju kalcijum iz mekog tkiva kao što su arterije, čime značajno smanjuje rizik od moždanog udara.

I da li imate dovoljno? Verovatno ne, kažu nutricionisti, jer je naša savremena ishrana prilično oskudna u prirodnim izvorima vitamina K2.

Šta da radim? Počnite da unosite vitamin K2 preko suplementa Dr. Viton-K2 Komplex već danas.

Kao i svaka hranljiva materija, vitamin K2 ne može da deluje sam. Vitamin D3 i kalcijum deluju u sinergiji sa njim i jačaju kosti, održavaju njihovu gustinu i sprečavaju njihovu krhkost i lomljivost.

 

Dr.Viton – K2 Komplex možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/k2-komplex/

Dr.Viton – K2 Komplex možete kupiti u dm drogerijama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)