Vaše telo neće znati za pilule sa ovim pojačivačem imuniteta

Kišete, kašljete, šmrčete… svaki drugi mesec. Telo vam stalno daje razlog da uzimate lekove, ali izgleda da ne pomažu, naprotiv, i dalje se osećate tako slabo i bez energije. I na licu se vidi da se niste potpuno oporavili, stalno ste bledi i sa tamnim podočnjacima.

Ima li razloga za brigu? Vidite, 2-3 prehlade godišnje od kojih se oporavite za 7 dana, smatraju se normalnom učestalošću bolesti. Ali sve iznad toga je pokazatelj da je vaš imunitet oslabljen.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

 U ovoj situaciji potrebno vam je nešto što će vas brzo podići, a to može učiniti samo Spirulina San Sebastian, jer ne samo da je superhrana, već je i najjači antioksidans na planeti i stoga vaš najpouzdaniji saveznik u borbi protiv mnogih slobodnih radikali koji pokušavaju uništiti zdrave ćelije u vašem telu.

Zamislite svoj imunološki sistem kao zaštitnu mrežu koja radi 24 sata dnevno 7 dana u nedelji kako bi vaše telo bilo zdravo. Štiti vas od bakterija, virusa, gljivica, pa čak i vaših ćelija ako počnu da mutiraju i postanu opasne za vas.

Ovaj genijalni odbrambeni sistem oslanja se na nekoliko bezbednosnih specijalista, kao što su makrofagi, T ćelije, neutrofili, bela krvna zrnca i njihova antitela, vaš limfni sistem i memorijske B ćelije. A kada ti stručnjaci za bezbednost nisu u dovoljnom broju ili su oslabljeni, patogene bakterije lako prelaze odbrambenu blokadu i odjednom ste bolesni.

Ali ako u svoju ishranu uključite Spirulinu San Sebastian kao redovan dodatak, moći ćete da umnožite bela krvna zrnca, čime ćete ubrzati proizvodnju antitela i ojačati odbranu od infekcija.

Ako je zdravom telu potrebno 5 do 10 dana da formira antitela protiv virusa ili bakterija koje ga napadaju, zamislite koliko je potrebno oslabljenom organizmu da se nosi sa njima.

Zato morate redovno piti Spirulinu San Sebastian, ona će umnožiti imunološke ćelije u telu, pa telo neće tako često registrovati viruse, ali će sama odbrana biti jača i brže će izbaciti neprijatelja iz vašeg tela.

Jačanje imuniteta je dug i naporan proces, trebalo bi da nastavite da se hranite zdravo, da budete fizički aktivni, da spavate, odmarate, spirulina to neće učiniti umesto vas, ali će nesumnjivo podržati imunološki sistem i stvoriti snažan temelj za telo da možete da se oslonite na njega kada se suočite sa svakodnevnim problemima kao što su zagađenje, loša ishrana, stres.

Uzvratite udarac virusima i izađite kao pobednik sa Spirulinom San Sebastian

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)