VAŠA ZDRAVA JUTARNJA RUTINA KOŽE uz Dr. Viton – Vitamin C serum koji briše godine

Vitamin C je značajna stavka u kozmetici. Ovaj snažni antioksidans ima sposobnost usporavanja i sprečavanja stvaranja slobodnih radikala u ćelijama. Slobodni radikali uzrokuju lančanu reakciju koja dovodi do oštećenja ćelija. Antioksidansi poput vitamina C imaju sposobnost sprečavanja ove reakcije.

Nijedan proizvod vam neće pružiti toliko vitamina C kao serum, koji se smatra „kozmetičkim lekom“.

Dr. Viton – Vitamin C serum je kombinacija nekoliko sastojaka koji uspešno dopunjuju osnovni – vitamin C i ima izuzetnu ulogu u rešavanju kožnih problema povezanih sa godinama, uključujući i tzv. mrlje i bore. Kao nijedan drugi vitamin, vitamin C briše umor sa lica, dajući mu zdrav, blistav i mladalački izgled.

 

Ferulinska kiselina smiruje oštećenja kože. To je antioksidans koji neguje kožu i moćan je u borbi protiv slobodnih radikala, istovremeno povećavajući efikasnost drugih antioksidanasa, poput vitamina C i E. Ova kiselina pomaže u stabilizaciji vitamina C, povećavajući njegovu fitoprotekciju. Studije nam govore da ferulinska kiselina može ponuditi dvostruku količinu foto zaštite u kombinaciji sa vitaminom C. Bukvalno deluje kao čistač slobodnih radikala i oštečenjima kože izazvanih zagađenim vazduhom i UV zračenjem.

Deluje protivupalno i pogodan je za ljude koji se bore protiv akni, jer pomaže u smirivanju postojećih, a istovremeno ne dozvoljava stvaranje novih bubuljica.

L-arginin je esencijalna aminokiselina koja poboljšava cirkulaciju i protok krvi i obezbeđuje kiseonik ćelijama, što utiče na elastičnost kože.

Jojobino ulje je antivirusno i protivupalno sredstvo koje ne izaziva alergije i pogodno je za ljude sa osetljivom kožom sklonom alergijama i osipu. Ima antiseptička svojstva koja nude brzo zarastanje kožnih rana, smiruje crvenilo i sprečava pojavu akni na koži. Ulje jojobe ima moć regeneracije ćelija kože.

Moć hijaluronske kiseline i kolagena u poboljšanju i zaglađivanju tona kože već je dokazana i poznata. Oba sastojka utiču na pravilnu teksturu kože, njenu elastičnost i smanjenje bora

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)