Pet najčešćih problema sa kožom lica kojih želite da se rešite

Da li vam je poznat osećaj suve i zategnute kože? Smetaju vam tamne mrlje i hiperpigmentacija na licu? Pored toga, primećujete nove fine linije i ako ne preduzmete mere stvoriće se dublje bore. Svaki isprobani režim nege kože lica ne daje vam željene rezultate. Da li i dalje vidite da vam nešto nedostaje u rutini koja vas odvaja od blistavog i besprekornog tena?

Prestanite da sanjate o smanjenju tvrdoglavih bora i tankih linija! Osetite snagu prirode pomoću seruma Dr. Viton – Vitamin C.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Čak i nakon prve primene nekoliko kapi seruma Dr Viton – Vitamin C osetiće olakšanje, jer će serum vašoj koži lica pružiti nežne sastojke koji će je nahraniti i omogućiti joj slobodno disanje.

Serum Dr. Viton – Vitamin C je lagana formula dizajnirana da se brzo i lako upije u kožu, što je čini savršenom za upotrebu u bilo koje doba dana.

Vitamin C u ovom obliku stimuliše sintezu kolagena i usporava starenje kože dajući joj zdrav izgled.

Zbog svojih snažnih antioksidativnih svojstava, vitamin C u serumu Dr. Viton – Vitamin C smanjuje oksidativni stres izazvan UV zračenjem i zagađenjem.

Stabilni oblik i visok procenat vitamina C, u kombinaciji sa vitaminom E i hijaluronskom kiselinom pomaže koži da održi elastičnost, svežinu i zdrav izgled.

Dr. Viton – Vitamin C serum zahvaljujući inovativnom sastavu nekoliko moćnih sastojaka koji dokazano neguju kožu lica, moćan je antioksidans koji pomaže usporavanju oštećenja, što zauzvrat dovodi do smanjenja bora.

Ovaj serum stimuliše proizvodnju kolagena pomažući u promeni vremenskih efekata vaše kože i vraća joj prirodnu čvrstoću i sjaj.

Pružite koži potrebnu negu serumom Dr. Viton – Vitamin C i omogućite koži da blista i ima mladalački izgled.

Sada imate idealnog saveznika za pobedu bora!

Dr. Viton – Vitamin C serum.

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može nabaviti u apotekama: BENU, Dr. Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)