Šta vam treba za zdravo srce

Sredinom dana imate bol koji se širi na levu ruku i muči vas uporan kašalj koji ne prolazi iako radite sve što mislite da vam može pomoći. To vas možda vaše srce podseća da je vreme da učinite nešto po pitanju svog zdravlja.

Uporni kašalj (periferni edem) nastaje kada srce ne pumpa dobro, pa tečnost iz krvnih sudova curi u okolna tkiva. Oticanje (edem) se javlja prvo na nogama i rukama, a zatim i na drugim delovima tela.

Takođe se mogu javiti mučnina i gubitak apetita, bleda koža, povremeno nesvestica i neobjašnjiv osip.

Srce je organ za koji briga započinje mnogo ranije i pre nego što se pojave prvi simptomi da nešto nije u redu. Srećom, čak i mala posvećenost vašem srcu mnogo znači.

Dr.Viton – Omega-3 je prirodna formula koja daje srcu najpotrebniju dozu podrške za pravilan rad.

Svetska kardiološka federacija upozorava na rizike po zdravlje kardiovaskularnog sistema, koji godišnje ubiju nekoliko miliona ljudi. Pogotovo ako se zna da su pravovremeni odgovor i prevencija za srce najefikasniji način zaštite od srčanog udara, moždanog udara, srčane insuficijencije, blokade krvnih sudova, izliva i još mnogo toga.

Omega-3 masne kiseline u Dr.Viton – Omega-3 su dokazana prevencija i zaštita vašeg srca.

Omega-3 masne kiseline su nezasićene masne kiseline koje spadaju u zdrave masti čiji je značaj otkriven prošlog veka, kada je utvrđeno da su ljudi čija je prehrana bogata ribom dugovečni i imaju nižu stopu kardiovaskularnih bolesti od drugih koji ne jedu ribu.

 ZAŠTO SU OMEGA-3 MASNE KISELINE VAŽNE?

Omega-3 masne kiseline u Dr.Viton – Omega-3 blagotvorno deluju na zdravlje srca i krvnih sudova. Smatra se da povećani unos omega-3 masnih kiselina i održavanje uravnoteženog unosa zdravih i nezdravih masti smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti za čak 70%.

Pozitivni efekti omega-3 masnih kiselina u Dr.Viton – Omega-3 su potvrđeni u slučaju srčane aritmije, bolesti koronarnih arterija, tahikardije.

Omega-3 smanjuje nivo triglicerida i što je najvažnije – rizik od iznenadne smrti.

Ako patite ili imate povećan rizik od razvoja ovih bolesti, razmislite o dodatnom unosu omega-3 masnih kiselina, posebno ako izvori hrane koja ih sadrži nisu na vašoj listi omiljenih namirnica.

Jedna kapsula dnevno Dr Viton – Omega-3 dovoljna je za zaštitu srca. Uz povećani rizik, vaš dnevni unos omega-3 može se povećati na dve kapsule.

Dr. Viton – Omega 3 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-omega-3/

Dr. Viton – Omega 3 se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama BENU i Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)