Serapeptaza – za brzi oporavak i čiste krvne sudove

Serapeptaza je proteolitički enzim, odnosno enzim koji ubrzava razgradnju proteina. Postoji nekoliko proteolitičkih enzima, ali njegovo delovanje je snažnije od bilo kojeg drugog, jer može razgraditi i proteine poput fibrina, koji je odgovoran za nastanak ožiljaka.

Ovaj enzim se prirodno proizvodi u ljudskom telu, ali njegovo dejstvo je izraženije kada se dodatno unosi u obliku suplemenata.

Oblik serapeptaze koji se nalazi u suplementima je izolovan iz bakterije Serratia, koja je neophodna za opstanak svilene bube. Serapeptaza pomaže svilenoj bubi da razbije školjku i da je se oslobodi.

Zbog svoje sposobnosti da uspešno očisti nagomilani proteinski otpad u telu, serapeptaza se koristi u različitim situacijama, kod različitih zdravstvenih problema, a glavnih 5 prednosti njene upotrebe su sledeće:

Serapeptaza za brži oporavak nakon traume

Serapeptaza vam može pomoći da se brže oporavite nakon povrede ili posle operacije. Ovaj enzim razgrađuje nagomilani proteinski otpad, smanjuje oticanje i ubrzava zarastanje povređenog tkiva. Serapeptaza ima snažno antiinflamatorno dejstvo, a istovremeno smanjuje bol.

Serapeptaza za olakšano disanje

Ako imate prehladu i otežano dišete jer vam je zapušen nos, serapeptaza može pomoći tako što razgrađuje nagomilani protein nakupljen u nosnom sekretu, čineći ga pokretnijim i olakšavajući njegovo izbacivanje iz organizma. Serapeptaza će takođe razgraditi sluz koja se nakupila u sinusima, olakšavajući vam da je se rešite.

Serapeptaza za uklanjanje ožiljaka

Serapeptaza ima sposobnost razgradnje fibrina, koji čini većinu tkiva u ožiljcima, a istraživanje pokazuje da visoke doze serapeptaze mogu pomoći da ožiljci budu manje primetni.

Serapeptaza za povećanu efikasnost antibiotika

Istovremena upotreba serapeptaze sa antibioticima povećava njihovu efikasnost uništavanjem biofilma oko bakterija i čineći ih izloženijim delovanju antibiotika. Ova akcija je posebno važna za uništavanje velikih kolonija rezistentnih bakterija.

Serapeptaza za čiste krvne sudove

Pored smanjenja bola i upale, serapeptaza takođe poboljšava cirkulaciju i čišćenje krvnih sudova od arteriosklerotskih plakova i krvnih ugrušaka, a može i poboljšati kardiovaskularno zdravlje.

Visokokvalitetni dodatak ishrani Dr.Viton Serrapetase dolazi u pakovanju od 30 kapsula, a svaka kapsula sadrži 80.000 IU enzima Serapeptase, vrhunskog kvaliteta i dokazane efikasnosti!

Nema šta da se čeka, probajte sada!

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)