Spirulina – tvoja najbolja pomoć da pobedis umor

Angažovani svakodnevni život, nedovoljno spavanja, umor, smanjen imunitet i mnogi drugi važni, ali zanemareni faktori posledica su brzog i modernog načina života. Posledice takvog načina života su dalekosežne, i dok su neke od njih manje opasne, neke mogu biti zabrinjavajuće.

Ali uvek postoji nešto na šta možete računati kao pomoć – SUPERHRANA. Jedna od najboljih i dokazanih je SPIRULINA koja se smatra najpopularnijom visoko-kvalitetnom hranom 21. veka.

Spirulina San Sebastian je organska spirala sa visokim procentom proteina, omega-3 masnih kiselina, gvožđa, magnezijuma i esencijalnih aminokiselina koja brzo uklanja umor i vraća uravnoteženu energiju tela.

Ove plavo-zelene alge bogate su hlorofilom, antioksidantima i hranljivim sastojcima koji deluju na jačanje svake pojedine ćelije u telu, štiteći je od spoljnih štetnih uticaja, stresa, napetosti.

Ova fantastična superhrana, nakon prve konzumacije, postaće važan faktor za vaše telo zbog izuzetnog dejstva na njega. Najbolje je što Spirulina San Sebastian vrlo brzo pokazuje svoju efikasnost ako se redovno konzumira. Telo postaje opušteno, otporno na stres i izazove, vitalno i puno energije.

Dodatna prednost, koja igra važnu ulogu u uklanjanju umora, je snaga spiruline da detoksikuje vaše telo. Spirulina stimuliše čišćenje toksina iz krvotoka i sprečava razvoj hroničnih bolesti, posebno kardiovaskularnih, čiji su prvi simptomi umor i iscrpljenost tela.

Stoga, ako vam je potrebna energija, želite da povećate izdržljivost i da se nikada više ne osećate umorno, Spirulina San Sebastian je vaše rešenje!

 

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)