SERAPEPTAZA – za život bez bola

Možda nikada niste čuli za serapeptazu, pa je krajnje vreme da vas upoznamo sa ovim enzimom koji pomaže unapređenju zdravlja. Smatra se odličnim dodatkom klasičnom medicinskom lečenju i koristi se u procesu kliničke rehabilitacije pacijenata. SERAPEPTASE mnogi koriste za smanjenje upale, bolova i edema (otoka). Ovaj enzim nema negativnih neželjenih efekata, već naprotiv, stimuliše telo na pozitivan način i odgovoran je za zdravo i dobro funkcionisanje tela.

Dr. Viton – Serrapeptaza su kapsule na bazi prirodnog enzima koji može da konzumira svako bez obzira na starosnu granicu.

  • Za jačanje imuniteta

Serapeptaza se pokazala kao prirodna pomoć u jačanju imuniteta. Pomaže telu da se oporavi od bola ili bolesti sa kojom se trenutno suočavate.

Dr. Viton – Serrapeptase je među najbitnijim prirodnim suplementima zahvaljujući svojim antiinflamatornim i antibakterijskim svojstvima, bez štetnih efekata.

  • Otklanja bol

Mnogima je bol stalni pratilac u životu. Svakodnevni pokušaji smanjenja bola uzimanjem različitih lekova često su uzaludni. Stoga su se izuzetne blagodati serapeptaze pokazale kao pravo rešenje za sve ljude koji pate od zapaljenskih poremećaja, posebno onih praćenih otokom i bolom.

Dr. Viton – Serrapeptase pomaže u otklanjanju postoperativnih otoka i krvnih ugrušaka, smanjujući oticanje nakon hirurških šavova i uspostavljajući bolju drenažu (odvod tečnosti) iz tkiva. Serapeptaza igra veoma važnu ulogu u zarastanju i oporavku rana.

Serapeptaza nudi olakšanje bola osobama sa upaljenim, bolnim zglobovima i reumatoidnim artritisom. Takođe pomaže u lečenju glavobolje.

Preporučuje se osobama koje pate od čestih upala sinusa, uha i nosa. Smanjuje infekcije disajnih puteva i olakšava lučenje sekreta iz grla i nosa.

Studije su pokazale da će, ako se uzima zajedno sa antibiotikom, serapeptaza poboljšati njegovo delovanje i pomoći telu u borbi protiv bakterija.

SERAPEPTASE u Nemačkoj se koristi kao terapija kod upala. Istraživanje u Nemačkoj je pokazalo da se upotrebom ovog enzima upala može smanjiti i do 50% kod postoperativnih pacijenata. Pacijenti koji su uzimali serapeptazu imali su smanjeni stepen bola u poređenju sa kontrolnom grupom, a do 10. dana uzimanja ovog enzima bol je skoro potpuno nestao.

Dr. Viton – Serrapeptase možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-serrapeptase/

Dr. Viton – Serrapeptase se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)