Sa Omega -3 masnim kiselinama može povoljno da se utiče na probleme sa visokim krvnim pritiskom!

Krvni pritisak se postepeno povećava, pa bolesnik ne oseća simptome sve dok se ne pojavi neka od komplikacija hipertenzije kao što su infarkt srca i moždani udar. To je razlog zbog čega se hipertenzija naziva “tihim ubicom”. Nelečena ili loše regulisana hipertenzija može da dovede do mnogih oboljenja srca.

Savremeni način života, prebrzi tempo sa previše stresa, u kombinaciji sa nezdravom ishranom i prekomernom upotrebom alkohola, kofeina i drugih stimulansa jedan je od razloga što ova podmukla bolest uzima maha.

Da biste sprečili prekasno otkrivanje, potrebno je redovno kontrolisati visok krvni pritisak i uvek ga držati u granicama normale što je više moguće.

Ljudi se sve više okreću alternativnim i prirodnim načinima poboljšavanja ili sprečavanja ovog stanja.

Da li se pitate postoji li prirodno rešenje za kontrolu visokog krvnog pritiska? Tu su Omega – 3 masne kiseline!

Omega-3 masne kiseline imaju pozitivan efekat u smanjenju visokog krvnog pritiska što su dokazale naučne studije.

EPA i DHA regulišu krvni pritisak kroz različite mehanizme.

Ove masne kiseline su sastavni deo fosfolipidne membrane svake ćelije u telu i utiču na to kako ćelije reaguju na spoljne faktore okoline, odgovorne prvenstveno za fluidnost membrane.

Ove masne kiseline direktno utiču na proizvodnju azotnog oksida, koji širi krvne sudove i uspešno smanjuje visok krvni pritisak.

EPA i DHA smanjuju oksidativni stres i upale. U slučaju hroničnih upala, povećava se proizvodnja štetnih slobodnih radikala i ćelije su izložene oksidativnom stresu.

Stvarajući posebne molekule zvane eikozanoidi, ove masne kiseline smanjuju upale, smanjuju oksidativni stres i obnavljaju proizvodnju azotnog oksida.

Za normalan krvni pritisak potreban vam je redovan unos Omega – 3 masnih kiselina uz ishranu bogatu masnom ribom ili dijeteskim suplementima – izbor je na vama!

Dr. Viton Omega -, je visokokvalitetni dodatak ishrani, koji je pored EPA i DHA dodatno obogaćen sa 12 mg vitamina E i 10mcg vitamina D3!

Redovnom upotrebom Dr.Viton Omega -3 možete smanjiti rizik od hipertenzije!

 

Dr. Viton – Omega 3 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-omega-3/

Dr. Viton – Omega 3 se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama BENU i Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)