Rešite se svakodnevnog stresa

Da li vam se često grče mišići i da li ste stalno umorni? Vaš san je isprekidan i osećate teskobu i razdražljivost? Da li imate aritmiju i lošu probavu? Ako sve ovo prepoznajete kod sebe postoji verovatnoća da patite od hipomagnezijemije, odnosno nedostatka magnezijuma u ​​telu.

Često nismo svesni da nam nedostaje magnezijum, iako telo na to ukazuje nizom simptoma. Najčešći simptomi nedostatka magnezijuma su tikovi, grčevi u mišićima, nervoza, anksioznost i nepravilan rad srca.

Postoje i neurološki simptomi koje je teže povezati sa nedostatkom ovog izuzetno važnog minerala, a neki od njih su:

Poremećaji ponašanja

Razdražljivost i anksioznost

Letargija

Teškoće pamćenja

Oštećene kognitivne funkcije

Gubitak apetita

Mučnina i povraćanje

Nedostatak magnezijuma može izazvati skrivene simptome.

Magnezijum u Dr. Viton – Magnezan B6 obezbediće vaše potrebe za ovim mineralom. Pored toga Dr. Viton – Magnezan B6 takođe sadrži vitamin B6 koji će smiriti nervozu i podstaći mozak na bolji rad. Ova moćna kombinacija minerala i vitamina dovodi srce u savršen ritam i garantuje miran san.

  • Zašto morate da pijete magnezijum?

Za razliku od nekih drugih hranljivih sastojaka, telo ne može samostalno da proizvede magnezijum. Kako je odgovoran za brojne važne funkcije, poput održavanja normalne funkcije mišića, energije i pravilnog rada nerava, nedostatak magnezijuma je povezan sa raznim bolestima.

Spisak zdravstvenih problema koji imaju direktnu i potvrđenu vezu sa hroničnim i akutnim nedostatkom magnezijuma je dugačak i uključuje mnoštvo bolesti čiji se ustaljeni medicinski tretman obično ne fokusira na nedovoljnu količinu ovog minerala u telu.

Dr. Viton – Magnezan B6 pruža ćelijama dovoljno magnezijuma za normalno funkcionisanje: koriste ga za proizvodnju energije i stabilizaciju membrana. Svaka pojedinačna ćelija u vašem telu treba dovoljno magnezijuma, u suprotnom neće uspeti. Meka tkiva koja sadrže najveću koncentraciju magnezijuma u ​​telu su mozak i srce – dva organa koja generišu puno električne aktivnosti i izuzetno su osetljiva na nedostatak magnezijuma.

Kada je nivo magnezijuma u ​​telu u ravnoteži sa drugim mineralima, zaštićeni ste od nakupljanja toksina i od razvoja neuroloških bolesti. Dovoljno magnezijuma štiti moždane ćelije od štetnih efekata teških metala jer se oni takmiče sa magnezijumom za ulazak u moždane ćelije. Ako je zaliha magnezijuma mala, metali imaju mnogo lakši pristup.

Zato ne rizikujte! ODMAH nabavite Dr. Viton – Magnezan B6 jer smiruje vaše živce, štiti mozak i doprinosi mirnom snu!

 

Dr. Viton – Magnezan B6 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-magnezan-b6/

Dr. Viton – Magnezan B6 proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)