Postoji prirodno rešenje za ukočene zglobove

Danima se osećate iscrpljeno i ne možete više da obavljate ni polovinu uobičajenih dnevnih aktivnosti, ujutro se budite „slomljeni“ nakon lošeg sna. Umor prate bolovi u zglobovima, kostima i to traje, i traje …

Ne znači svaki bol u zglobovima uvek da je reč o artritisu ili osteoartritisu, ali ovo stanje koje može trajati mesecima je nešto što sigurno narušava vaše normalno funkcionisanje.

Zglobovi i hrskavica se znaju istrošiti i oštetiti. Ali postoji izvanredan i moćan način da zaštitite zglobove.

Sinergija između D-glukozamina, hondroitina, hijaluronske kiseline, kolagena, MSM-a, kao i vitamina C i D3 je vaše najbrže i najjednostavnije rešenje.

Potrebna vam je samo jedna tableta dnevno Dr.Viton – MOVENS za bezbolno i lako kretanje sa „dobro podmazanim“ zglobovima.

Idealna kombinacija dokazanih prirodnih sastojaka koji podržavaju zglobove i hrskavicu čine Dr.Viton-MOVENS tablete jednostavnim za upotrebu, uz maksimalno iskorišćenje.

 

D-glukozamin je osnovni element hrskavice bez kojeg ona ne funkcioniše pravilno. Zahvaljujući dozi u tabletama Dr.Viton-MOVENS, ovaj deo tela prima potreban procenat D-glukozamina čime je omogućeno podmazivanje i bolja elastičnost hrskavice. Hijaluronska kiselina u kombinaciji sa MSM ili metilsulfonilmetanom je prirodna ishrana za zglobove, posebno za kolena i doprinosi ublažavanju bolova i prateće nelagodnosti. D-glukozamin sa svojim prirodnim antiinflamatornim svojstvima smiruje proces razgradnje, obnavlja zglobove i deluje protiv njihovog starenja.

Dr.Viton – MOVENS tablete su kompletna formula za potpunu podršku zdravlju i kretanju zglobova i hrskavice bez bolova i ukočenosti.

Dr. Viton – Movens možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens/

Dr. Viton – Movens možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)