Poboljšajte finansijsku situaciju Feng Shui metodom

Znate li da uz pomoć feng shui saveta možete sebi osigurati bolju finansijsku situaciju? Glavno područje je u najjužnijem uglu stana, ali postoji područje finansija u svakoj prostoriji, radnoj sobi, dnevnom boravku, kuhinji… Da biste ta područja ispunili pozitivnom energijom, slede jednostavni i brzi saveti.

1. Očistite nered u ovim područjima. Ako se rešite nepotrebnih stvari privući ćete pozitivnu finansijsku energiju.

2. Popravite sve stvari koje su slomljene ili nefunkcionalne. Sve što ne radi ne bi trebalo da držite u ovom prostoru, ali ni generalno u svom domu.

3. Ispunite ova područja simbolima bogatstva. To su ćinije sa novčićima, srećni bambus ili bilo kojim drugim predmetom koji simbolizuje bogatstvo. To mogu biti i lični simboli poput slike luksuzne kuće koju želite, modela jahte ili luksuznog automobila odavno želite imati, svetski poznate destinacije koje biste želeli posetiti…

4. Finansijsko područje kuće ispunite zelenom i ljubičastom. Zelena boja simbolizuje vitalnost i rast, a ljubičasta je boja bogatstva.

5. Obratite pažnju na to kako se prema novcu odnosite svakodnevno. Držite li novac nesortirano i neuredno po džepovima?! Iz novčanika izbacite sve nepotrebno, novčanice uredno složite, a prema svakoj novčanici se odnosite kao da je cenite i da ima veliku vrednost.

6. Ako odbijate da se bavite novcem, novac će se odbijati od vas. Zbog toga beležite troškove, račune plaćajte na vreme i sl…

7. Živite darežljivo. Novac formira posebnu energiju i treba da se kreće kroz vaš život, zato novac morate davati da bi vam pristizao. Ako zaista nemate nimalo novca koji biste delili sa drugima darujte svoju ljubaznost, vreme, energiju, veštinu.

8. Budite zahvalni na onome što imate. Što više cenite stvari koje imate, nevažno koliko male bile, to ćete privlačiti više novih stvari u svoj život.