Oduzmite 10 godina licu uz samo jedan sastojak

Ne verujete da će vas samo nanošenje kreme za lice podmladiti, a još manje da će vam moći ujednačiti bore. Ne postoji ništa što niste probali, nema toga što niste uzalud stavili na lice, starite, a sa vama koža stari i kraj priče.

Ukoliko razmišljate ovako, sigurno niste koristili Dr. Viton – Vitamin C serum! Sve one žene koje izgledaju 10 godina mlađe dobro znaju da samo vitamin C u obliku seruma može sprečiti prerano starenje od sunca i tako usporiti prirodno starenje.

Vitamin C je jedini snažni antioksidans koji blokira UV zrake koji boraju kožu, poboljšavajući tako odbranu kože tokom godina i usporavajući prirodno starenje.

Usporavanje procesa starenja u osnovi e borba protiv slobodnih radikala koji pokušavaju da oštete DNK na ćelijskom nivou. To je proces poznat pod nazivom oksidativni stres koji u poslednjoj fazi rezultira borama, ističući mimične bore, mrežu finih linija oko očiju i usta.

Ako ne reagujete na vreme, koža će početi da gubi zapreminu i počeće da visi, jer će slobodni radikali doći do ćelija koje proizvode kolagen.

Nivoi kolagena sigurno opadaju tokom godina, ali u slučaju da je sva proizvodnja kolagena ugrožena, gravitacija dobija zamah. Za sam integritet, celovitost, čvrstoću kože zaslužan je kolagen, te je stoga od ključne važnosti održati stabilan nivo što je duže moguće.

Manje bolni simptomi prevremenog starenja, koje je lakše ispraviti, su one sunčane pege, ali i hrapava, dehidrirana koža.

Sigurno se pitate odakle potiču svi oni slobodni radikali koji su naoštreni prema vašoj koži? Izvori su mnogi, ali najistaknutiji su sunčevi UV zraci koji su prisutni tokom cele godine, pa ne smete zatajiti sa negom. Međutim, vaš način života, poput pušenja, alkohola i loše ishrane, takođe ima uticaja.

Umesto da lutate po policama i isprobavate različite kreme, idite direktno na najjači i najkoncentrovaniji antioksidant – vitamin C u Dr. Viton – Vitamin C serumu. Samo je on lek za slobodne radikale i samo će vas on podmladiti i iznutra i spolja.

Podstičući proizvodnju kolagena, ključnog gradivnog bloka kože, Dr. Viton – Vitamin C serum će popuniti bore, pa će lice povratiti svoju punoću.

Dr. Viton – Vitamin C serum takođe izbeljuje tamne sunčane mrlje, ali i zaceljuje oštećeno tkivo od sunca, takođe kontroliše melanin i na taj način sprečava stvaranje novih fleka.

Dajte svojoj koži potrebnu dozu vitamina C, počnite da koristite Dr. Viton – Vitamin C serum i za nedelju dana ćete vratiti mladalački sjaj svom licu. Postaće meka i nežna na dodir, a ten će vam se ujednačiti.

Ako stalno negujete kožu Dr. Viton – Vitamin C serum, neće vam prevremeno ostariti!

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i dm drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)