Nemate volje ni za šta? Verujete li da su svi srećniji od vas? Možda vam nedostaje magnezijum!

Kada vam je sve potaman ipak se osećate nepotpuno, nesrećno i kao da vam nešto nedostaje iako ni sami ne znate šta je to?

Listate telefon i osećate se loše što ste kod kuće dok su svi na plaži. Za razliku od vašeg komšije, vaše telo nije u vrhunskoj formi. Ne napredujete u karijeri iako imate dvostruko više iskustva od svog kolege koji je postao direktor.

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ako vas ovaj osećaj neprestano prati, veća je verovatnoća da patite od moderne dijagnoze kojoj ni sami ne znate ime. Ovo je Strah od propuštanja prilike (FOMO).

Ovaj strah nije nov, ali zvanično je razmatran i ispitan 1996. godine. U normalnim količinama ovaj strah je poželjan jer podstiče ljude da se međusobno takmiče i daju bolje rezultate. Ali kada je strah preteran, tada ste izloženi ozbiljnoj dozi stresa, nezadovoljstva i lenjosti.

Društveni mediji učinili su ovaj problem pandemijom. Dostupnost tuđih života ulepšanih filterima, svaki uspeva da iskrivi sliku sopstvenog života. Odjednom nam se ništa ne radi, nismo doterani, negovani, zgodni, mudri.

Ako ne možete da kontrolišete ovaj osećaj čim se odjavite na društvenim mrežama, a tuga i depresija vas stalno prate, vreme je da se ponovo pokrenete. Da biste vratili volju i promenili percepciju da vaš život nije ništa manje vredan, potrebno je zadati dvostruki udarac.

Prvo, udaljite se od društvenih mreža koliko god možete. Drugo, hranite mozak i živce da biste počeli da radite u svoju korist. A da li znate koja je najbolja hrana za mozak i živce? Porcija se sastoji od dva sastojka: magnezijuma i vitamina B6.

Dr. Viton Magnezan B6 pomaže regulisanju novoa kortizola jer, kada ste pod stresom, nadbubrežna žlezda luči više ovog hormona što dovodi do anksioznosti, hroničnog umora, depresije, slabijeg pamćenja i srčanih problema.

Studije pokazuju da su dodaci magnezijuma odlični za stabilizaciju vašeg raspoloženja. Smanjuje simptome blage depresije ili anksioznosti. Kako? Stimulisanjem serotonina. Serotonin je odgovoran za prenos poruka između nervnih ćelija. Zavisi od raspoloženja, emocija, kognitivnih funkcija, apetita, motoričkih i autonomnih funkcija.

Vitamin B6 je glavni antistresni vitamin za kojim svi posežemo. Neophodan je za metabolizam proteina u ćelijama, normalno funkcionisanje nervnog i imunog sistema, proizvodnju hemoglobina u crvenim krvnim zrncima i normalnu hormonalnu aktivnost.

Zašto ih je dobro piti u kombinaciji? Jer, vitamin B6 poboljšava apsorpciju magnezijuma!

Sa Dr. Viton Magnezan B6 i život je ponovo lep!

Dr. Viton – Magnezan B6 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-magnezan-b6/

Dr. Viton – Magnezan B6 proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)