Ne zaboravite na svoj imunitet u toku letnjih meseci, kako ne biste zažalili od septembra!

Da se ne “urekneš”, ali baš dugo nisi bio/bila prehladjena. Sada kada ima puno svežeg voća I povrća dodatni vitamini ti nisu potrebni.

Zar ne misliš da kada dođe zima, kada se vrate virusi I prehlade, da će te lakše savladati. Tada niti supe, niti čajevi,  niti svi vitamini ne mogu da ti vrate izgubljen imunitet.

Kažu da se u septembru očekuje novi korona talas, tako da ti to bude dodatni motiv da radiš na pojačanju svog imuniteta, obzirom da nikad ne znaš kada će ti zatrebati. Ako ti ne pomogneš njemu, neće ni on tebi.

To što niste bolesni ne znači da se vaš imunitet ne troši na dnevnom nivou. U stvari, on je glavni “krivac” u vašoj borbi sa brzim tempom života I trenutno visokim temperaturama.

Mudro koristite leto I obilje sveže hrane, nastavite da koristite suplemente I dostignete vrhunski imunitet koji će se izboriti sa svim izazovima koji vas čekaju do kraja godine, pa I duže.

Razumljivo je da ste se opustili i izgubili red korišćenja vitaminske terapije, što nije slučaj u zimskom periodu kada ste više vremena kod kuće i imate više vremena za sebe, ali zato morate da izaberete suplement koji će jednom dozom da zadovolji sve potrebe vašeg tela.

Nemojte bacati novac uzalud, ne punite ormarić sa bezbroj bočica, fokusirajte se na najmoćniji među suplementima – koristite spirulinu.

Spirulina je bogata specijalnim fitonutrientima koji služe kao osnovni hranljivi elementi u biljkama. Spirulina sadrži skoro sve vitamine i minerale kao A, B, K i gvožđe. Ali, poznata je po tome što sadrži i druge elemente kao fikocijanin, polisaharide, superoksid dismutaza i sulfolipid. Ove hranljive materije rade u sinergiji kako bi telu obezbedile zdravlje i blagostanje.

Ovaj prirodni sastav plavo-zelene alge je glavni uzročnik poboljšanja imuniteta, kao pomoć organizmu da se suoči sa izazovima iz okoline kao što su razni zagađivači, loša ishrana, stres, nedostatak fizičke aktivnosti. Jednom kada telo ojača uspešno će odgovoriti na sve izazove iz okoline i aktivno podržati imunitet u slučaju bolesti.

Spirulina ima veliko antioksidativno svojstvo da se nosi sa oksidativnim stresom ili porastom slobodnih radikala koji dovode do bolesti. Spirulina deluje na ćelijskom nivou pročišćavanjem svake ćelije u telu, ali takođe stimuliše proizvodnju T ćelija – poznatih kao ćelije ubice koje se bore protim infekcija. Polisaharidi koje spirulina sadrži stimulišu proizvodnju antitela, dok gvožđe služi kao materijal za stvaranje zdravih  crvenih krvnih zrnaca koji su sastavni deo imuniteta.

Jedno istraživanje je pokazalo da je dodavanje spiruline kultivisanim ćelijama imunog sistema značajno povećalo proizvodnju citokina čija je funkcija borba protiv infekcija. Povećanje nivoa  citokina samo je još jedna potvrda da je spirulina snažan zagovornik zaštite od unutrašnjih patogena i parazita i da ima potencijal da utiče na agense koji stimulišu infekciju, što takođe pomaže u zaštiti tela od zaraznih i potencijalno štetnih mikroorganizama.

Sa San Sebastian Spirulinom budućnost vašeg zdravlja je zagarantovana!

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)