Na čelu borbe protiv virusa i infekcija

Da biste ojačali imuni sistem ili ga održavali u najboljoj formi neophodan vam je mineral cink (Zn) u kombinaciji sa vitaminom D3 i vitaminom C.

Kada virus napadne telo, CINK mu ne dozvoljava da napreduje i napada sve ćelije u vašem telu.

Studija je pokazala da cink deluje inhibicijom aktivnosti ribonukleinske kiseline (RNK) polimeraze virusa ili jednostavnije, blokira sintezu RNK tako da virus ne može dalje da se množi.

Njegova mineralna snaga takođe deluje na smanjenje nivoa zapaljenskih supstanci koje se nalaze u krvi, poznatih kao citokini.

CINK skraćuje na pola vreme potrebno da se vaš imunitet izbori protiv određenog virusa, infekcije ili prehlade.

ČINJENICA: Oko 25% populacije pati od nedostatka cinka u telu, što je često posledica loše ishrane ili dugotrajne upotrebe određenih lekova, a to utiče na naše celokupno zdravlje.

Cink kao mineral bi trebalo da bude naš svakodnevni izbor u cilju održavanja dobrog zdravlja zahvaljujući svojoj efikasnosti i delovanju u službi našeg imunog sistema, ovog puta još snažnije jer je u kombinaciji sa vitaminom D3 i vitaminom C.

Vitamin C učestvuje u proizvodnji antitela u vašem telu i kao jedan od najmoćnijih antioksidanasa ne dozvoljava da vaše telo napadne virus, infekcija ili druga bolest.

Vitamin D3 je uvek važan za period koji sledi, a to su dugi hladni dani bez sunca.

Vitamin D3 je osnova jakog imunog sistema. Mnogi medicinski stručnjaci ističu vitamin D u smanjenju rizika od virusnih infekcija respiratornog sistema.

Dr.Viton Zn + C + D je prirodni dodatak ishrani koji vaš imuni sistem održava u najboljoj formi, a snažan imunitet je najbolja prevencija svih bolesti, virusa i infekcija.

Jedan mineral i dva vitamina ključni za dobro zdravlje – Dr. Viton: Cink Direct / Vitamin C + Vitamin D3

? Dr. Viton – Zinc Direct možete poručiti onlajn:
? Dr. Viton – Zinc Direct se može kupiti u Kršenković, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.
☎ Ili na telefonski broj: 018 576 120
⏰ Svakog radnog dana od 8:30 do 16:30 časova
? Dostava na kućnu adresu brzom poštom