MOVENS – Nikad nije bilo lakše da se oslobodiš bola

Veoma je teško ako ustajete sa bolom u kostima. Zglobovi su otečeni i za svaki pokret potreban vam je dodatni napor. Kako godine odmiču, takve poteškoće postaju sve izraženije. Blagovremena prevencija i uzimanje odgovarajućih dodataka ishrani mogu odložiti problem, ali i eliminisati simptome.

U novije vreme, kako su artritis, osteoartritis i drugi problemi sa kostima i zglobovima glavni zdravstveni problem, strategije lečenja, osim konvencionalnih lekova, usredsređene su na ranu prevenciju.

Da bi se rešili ovi problemi, najvažnije je kombinovati prirodne sastojke koji imaju ulogu poboljšanja funkcije zglobova, služe im kao hrana, održavaju zdravlje kostiju i doprinose izgradnji zdravih zglobnih tkiva i hrskavice.

Dr. Viton MOVENS tablete sadrže uravnotežen procenat prirodnih pomagača za ublažavanje bolova, otoka i upala, pružajući lakšu pokretljivost.

HONDROITIN SULFAT – koristi se za osteoartritis, stanje koje je posledica oštećenja hrskavice zglobova. Hondroitin sulfat je jedan od gradivnih blokova koji može usporiti ovo oštećenje. Dokazano poboljšava funkciju zglobova, pomaže u smanjenju bolova i usporava napredovanje osteoartritisa. Kombinacija sa glukozaminom stimuliše njegovo delovanje i smanjuje simptome bolesti.

MSM – prirodni sastojak koji se smatra hranom za zglobove. Najčešće se koristi kod artritisa i kombinuje se sa hondroitin sulfatom i D-glukozaminom. Odlično deluje na burzitis, zapaljenje burze, male vreće ispunjene tečnošću smeštene u unutrašnjosti zglobova.

D-GLUKOZAMIN – Istraživalo se koja suspstanca, koja se nalazi u hrskavici, a lako se vari, bi mogla da pomogne ljudima koji imaju problema sa zglobovima. Studija je potvrdila da je glukozamin element za izgradnju hrskavice koji ne opterećuje probavni sistem. Glukozamin ima prirodna antiinflamatorna svojstva i efekat kod starenja. Pomaže kod simptoma degenerativnih bolesti zglobova kakve su artritisa ili osteoartritisa. Doprinosi pokretljivosti i brine o opštem zdravlju zglobova. Pomaže hondrocitima smeštenim u hrskavici da formiraju zdravo zglobno tkivo. Igra ulogu u izgradnji posebnih proteina koji održavaju hrskavicu zdravom i jakom.

HIDROLIZOVANI KOLAGEN – doprinosi proizvodnji kolagena potrebnog za normalnu funkciju hrskavice, kostiju, zuba i krvnih sudova. Za zdrave zglobove tip 2 je najbolji.

HIJALURONSKA KISELINA – koristi se uglavnom kao pomoć kod degenerativnih bolesti zglobova poput artroze. Artroza se javlja usled gubitka hrskavice uzrokovanog starenjem, ali i niza drugih faktora. Najčešće se koristi za artrozu kolena i kukova, ali pomaže i kod drugih zglobova.

Dr. Viton – Movens možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/movens/

Dr. Viton – Movens možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama i svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)