MAGNEZIJUM – Da bi srce kucalo u pravom ritmu

Bez magnezijuma naše telo ne bi moglo pravilno da funkcioniše.

To je veoma važan mineral koji je, osim što pomaže radu creva, presudan za mnoge vitalne procese u našem telu. Sa njim srce kuca u pravom ritmu, mišići rade bolje i lakše se nosimo sa stresom, ublažavamo glavobolju, sprečavamo prehladu i smanjujemo štetnost pušenja.

Našem telu je potreban magnezijum da bi apsorbovalo i iskoristilo hranljive materije. Ako telo ne dobija magnezijum, ne može da koristi masti, proteine i ugljene hidrate koje svakodnevno unosimo. Stotine enzima se aktiviraju zbog magnezijuma i samo na taj način organizam koristi hranljive vrednosti hrane.

KAKO MAGNEZIJUM KORISTI ORGANIZMU

JAČA KOSTI

Telo koristi magnezijum za proizvodnju novih koštanih ćelija, a istraživanja potvrđuju da može zaštititi od gubitka koštane mase, preloma i kao prevencija osteoporoze.

SPREČAVA ZAPALJENJE

 Zapaljenski procesi u imunom sistemu znače moguću štetu, a ovaj mineral će pomoći telu u borbi protiv virusa, ali i pospešuje brže zarastanje. Ako često imate upalu, one mogu dovesti do bolesti srca, artritisa i dijabetesa. Magnezijum će delovati preventivno.

ŠTITI SRCE

Magnezijum pomaže srcu da radi, a dovoljne količine u telu mogu smanjiti šanse za razvoj kardiovaskularnih bolesti. Opušta krvne sudove i tako drži krvni pritisak pod kontrolom.

SPREČAVA MIGRENU

Stručnjaci veruju da magnezijum sprečava sužavanje krvnih sudova. Veća je verovatnoća da ćete dobiti migrenu ako nemate dovoljno magnezijuma u ​​telu.

Dr. Viton – Magnezan B6 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-magnezan-b6/

Dr. Viton – Magnezan B6 proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)