MAGNEZIJUM – ČUDOTVORNI MINERAL ZA PSIHU

Suočavanje sa brojnim životnim izazovima svakodnevno je iscrpljujuće. Napetost, osećaj nemira, brige, straha … Situacije bez kojih ne prođe ni jedan dan. Mnogi ljudi svakodnevno hodaju kroz život, nesvesni da osećaju anksioznost.

Anksioznost se definiše kao osećaj nelagodnosti, opšte napetosti, zabrinutosti, velikog stresa, panike, straha i iracionalnog lošeg osećaja. Javlja se kada previše brinemo, odnosno kada smo izloženi stresnoj (stvarnoj ili zamišljenoj) situaciji.

To je emocionalno stanje praćeno osećajem nelagode, nemira i napetosti i predviđanjima mogućih opasnosti sa pratećim fiziološkim promenama.

Prosečni nivoi anksioznosti javlja se kod većine nas, ponekad možemo da je kontrolišemo, ponekad ne možemo, a ponekad posežemo za antidepresivima koji samo na trenutak rešavaju stanje i donose dugoročne komplikacije koje mogu ozbiljno da ugroze naše zdravlje.

Do sada su sprovedene brojne studije koje pokazuju da prirodni tretmani, sigurni za ljudsko zdravlje, mogu podržati borbu protiv anksioznosti.

Uprkos asortimanu pomagača, magnezijum je i dalje na vrhu liste supstanci koje se najuspešnije bore protiv anksioznosti.

Njegova moć da se nosi sa ovim stanjem dolazi iz njegove sposobnosti da poboljša funkciju mozga. Igra važnu ulogu u regulaciji neurotransmitera, koji šalju poruke celom mozgu i telu. Magnezijum pomaže u funkcijama mozga koje smanjuju stres i anksioznost.

Stručnjaci veruju da veliki procenat populacije ima nizak nivo magnezijuma u ​​telu, jer ne unosi dovoljno hranom.

Kombinacija magnezijuma sa vitaminom B6 opušta živce, stimuliše mozak da radi pravilno i uspešno upravlja stresom.

Dr. Viton – Magnezan B6 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-magnezan-b6/

Dr. Viton – Magnezan B6 se može nabaviti u apotekama: BENU, Dr. Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)