Lepota iznutra i spolja

Spirulina sadrži odgovarajuće minerale i vitamine koji održavaju optimalno stanje vaše kože, kose i noktiju.

Spirulina pomaže da se očisti krv, što je dobro za zdravu, glatku i lepu kožu. Suva kosa bez sjaja, lomljivi nokti su posledica loše ishrane. Nakon 2-3 nedelje korišćenja Spiruline vaša kosa će postati sjajnija i gušća, nokti manje krti i jači.

Spirulina je bogata beta-karotenom, hlorofilom i GLA.

Beta-karoten štiti kožu i daje elastičnost. Snažan antioksidans koji usporava starenje kože. On takođe pomaže za bolji ten kod sunčanja. Hlorofil pročišćava krv i dobar je protiv upala kože. Gama linolenska kiselina (GLA) štiti kožu od UV zračenja, dehidracije i aktivira cirkulaciju krvi u koži.

Tretman za lice sa Spirulinom

Zdrobite 8-10 Spirulina tableta i pomešajte ih sa jogurtom ili Vašom omiljenom maskom. Nanesite smesu na lice i ostavite da odstoji 20 minuta. Isperite lice mlakom vodom. Tretman deluje na tri načina, čisti, opušta i neguje kožu.

Spirulina protiv akni

Ako vaš metabolizam ne funkcioniše kako treba, unutrašnje pročišćenje isto tako ne funkcioniše kako treba. Kao rezultat toga organizam odbacuje toksine kroz kožu, pri čemu se pojavljuju akne i različiti problemi sa kožom. Spirulina pročišćava organizam i telo, i poboljšava metabolizam, tako da su pojava akni i problemi sa kožom smanjeni.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:
https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulina San Sebastian se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, apotekama BENU i Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)