Kuća ti je u neredu? Takav će ti biti i život i um

Da li znate da jednim jednostavnim korakom možete povećati pozitivnu energiju u svom domu? Kao na primer, da zasučete rukave i počistite sav nered?

Nered koji imamo na poslu ili kući, nekad više, nekad manje, glavni je razlog odliva pozitivne energije!

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Po principima feng-šui, nered ne samo da smanjuje pozitivnu energiju, već doprinosi da se osećate umorno, beživotno i bez ikakve motivacije.

Ali to nije sve, nered nam pored energije oduzima i dragoceno vreme!

Ljudi koji žive u pretrpanim kućama često provode mnogo više vremena pronalazeći izgubljene stvari, kao na primer ključeve, novac, olovke, račune.

Ponekad kada pogledamo predmet koji tražimo, ne skreće nam pažnju od sve okolne gužve u kojoj se nalazi. I ne samo da gubimo višak vremena, već možemo izgubiti i novac jer se nismo dobro organizovali, ili neka važna dokumenta.

Svaki nered je na neki način izvor stresa, a takođe i sramota u slučaju da nam dođu nenajavljeni gosti.

Prenatrpan i neuredan dom, umesto da predstavlja bezbrižno gnezdo u kom se možete opustiti, postaje izvor stresa, frustracije i povećava umor.

I zato, ako je vaš dom zatrpan suvišnim stvarima, otarasite ih se ili ih sredite kako biste mogli da započnete srećniji život!

Reci “zbogom” neredu i pozdravi pozitivnu energiju!

Evo nekoliko jednostavnih saveta koji će vam pomoći da brzo i lako uredite svoj dom:

  • Ako unesete nešto novo, izbacite nešto staro.
  • Čistite po malo svakog dana, a jednom nedeljno temeljnije.
  • Uživajte sa porodicom ili pozovite prijatelje u goste.
  • Ulepšajte svoj dom i kad počnete da uživate lakše će vam biti da ga održavate urednim.

Kada uklonite sve nepotrebne predmete i smeće iz kuće, vreme je da dodate neke sitnice kako biste personalizovali prostor i učinili ga idealnim mestom za uživanje i opuštanje. Na primer, možete dodati mirisne sveće ili neke ukrase, nove okvire za slike. U kupatilu možete dodati spa rekvizite, a u spavaćoj sobi udobne pokrivače ili prigušeno ambijentalno svetlo.

Jednom kada uredite svoj dom prema vlastitom ukusu i potrebama, vreme koje ćete provesti u njemu može postati vaš omiljeni deo dana!

Ako vam je potrebna dodatna motivacija da se pokrenete i krenete sa preuređivanjem popijte Dr. Viton Magnezan B6. Kombinujući  ova dva sastojka – magnezijuma i  vitamina B6 Dr Viton je stvorio savršen savez za dodatnom energijom. Iz ovog razloga Dr. Viton Magnezan B6 može postati vaš verni pomagač, jer će vam dati motivaciju i entuzijazam za sve izazove, pa i za rutinsko čišćenje.

Oštar um, visoka koncentracija, mirno srce, opušteni mišići, samo su neke od prednosti koje pruža Dr. Viton Magnezan B6, samo zato što uspeva da kontroliše količinu kortizola.

Dr. Viton – Magnezan B6 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-magnezan-b6/

Dr. Viton – Magnezan B6 proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)