Koje svakodnevne navike oslabljuju vaše kosti i kako možete to da sprečite?

Da li često sedite ispred televizora, radite kancelarijski posao i volite slane obroke? Ako ste ljubitelj alkohola i pušač, tada definitivno imate sve predispozicije da imate problema sa kostima.

Činjenica je da određene svakodnevne navike imaju ogroman uticaj na zdravlje i vitalnost kostiju i smatraju se najrizičnijim:

  • Sedenje ispred televizora
  • Previše soli
  • Kancelarijski posao
  • Alkohol
  • Cigarete

Ovo je dovoljan razlog da odmah počnete da brinete o kostima, bez obzira na to koliko godina imate.

Dr. Viton-K2 Kompleks je jedinstvena kombinacija vitamina K2, kalcijuma i vitamina D3 koja jača kosti, održava njihovu gustinu i usporava njihovo razgradnju. Prevencija tabletama Dr. Viton-K2 Kompleks će vam pomoći da kompletnom koštanom sistemu pružite osnovne prirodne sastojke za pravilno funkcionisanje i zaštitu.

Uz preteran unos soli, telo gubi kalcijum, pa što više soli uzimate manje je kalcijuma. Alkohol i cigarete smanjuju sposobnost tela da apsorbuje kalcijum i stvori zdravo koštano tkivo. Dugotrajno sedenje ispred televizora ili u kancelariji smanjuje mogućnost dobijanja dovoljno vitamina D3 preko sunčeve svetlosti, a istovremeno smanjena fizička aktivnost i previše sedenja negativno utiču na zdravlje svake kosti u telu.

Stoga, ne odlažite i ne čekajte da osetite simptome pre nego što reagujete!

JEDNA KAPSULA DNEVNO Dr. Viton-K2 Kompleks je vaša sigurna prevencija!

DR. VITON – K2 KOMPLEX možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/k2-komplex/

DR. VITON – K2 KOMPLEX možete kupiti u DM Drogerijama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)