Kako uz Dr. Viton – Magnezan B6 vaš dan prolazi bez stresa i briga

Zamislite dan bez nervoze, napetosti i sposobnosti da vas ništa ne izbaci iz takta … U vrhunskoj formi, bez umora i iscrpljenosti, spremni da brzo i tačno izvrše svaki zadatak koji je pred vama u toku dana.

Samo jedna mala promena može mnogo učiniti!

A sve što vam treba je jedna tableta dnevno na prirodnoj bazi, bez hemikalija i aditiva. Kombinacija magnezijuma i vitamina B6 u tabletama Dr. Viton – Magnezan B6 ima moć da vas opusti i eliminiše svu napetost živaca.

Mineral magnezijum ima dokazanu sposobnost da potpuno opusti sve živce u telu, ne dozvoljavajući strahu, brizi i osećaju nelagodnosti da vas spreče da odgovorite na svakodnevne zadatke.

Kako će vam magnezijum u kombinaciji sa vitaminom B6 pomoći da smirite nervozu i napetost?

Magnezijum ima pozitivan efekat i pomaže u regulaciji hormona stresa – kortizola, koji može biti okidač za brojne zdravstvene probleme, uključujući gojaznost i bolesti srca. Vitamin B6 igra važnu ulogu u održavanju brojnih funkcija u telu, uključujući regulaciju hormonalnih aktivnosti, u metabolizmu proizvodnje energije i utiče na normalnu psihološku funkciju.

Kada ste u stanju mentalnog stresa, povećana napetost i anksioznost može biti posledica smanjenja nivoa ćelijskog magnezijuma, sa dovoljnim unosom magnezijuma može ublažiti reakciju tela na stresne stimuluse.

Magnezijum je jedan od najvažnijih minerala za telo, jer učestvuje u 350 procesa važnih za pravilno funkcionisanje celog organizma.

Nedavna istraživanja ukazuju na uticaj magnezijuma na ravnotežu serotonina, poznatog kao hormon sreće i njihove interakcije.

Iako kratkotrajni stres, kao prirodna reakcija tela, deluje umirujuće, dugotrajna izloženost stresu i anksioznosti može dovesti do brojnih zdravstvenih tegoba i bolesti opasnih po život.

Započnite svoju promenu već danas! Napravite korak ka životu bez anksioznosti i stresa. Tableta vašeg antistres dua Dr. Viton – Magnezan B6 dnevno i živite u ravnoteži i harmoniji!

Dr. Viton – Magnezan B6 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-magnezan-b6/

Dr. Viton – Magnezan B6 proizvod se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)