Kako poboljšati imunitet kože kako se ne bi prerano oštetila i naborala?

Nemojte se iznenaditi ako vam se koža na licu, posle prehlade ili burnog perioda ispunjenog mnogim obavezama, lošom ishranom i malo spavanja, čini beživotnom. Počeli ste da uočavate sve bore, obrazi i brada su vam se spustili, a podočnjaci su vam postali plavi.

U takvim uslovima koža postaje osetljiva na spoljne agresore, poput UV zraka i zagađenja, pa je podložna hiperpigmentaciji i preranom starenju.

Ako započnete da radite na svom imunitetu kombinovanjem zdrave hrane, suplemenata i puno vitamina C, vaše telo će se vratiti u normalu, a to će se videti na koži lica.

Ali, da budemo realni, za to treba puno vremena. Ako želite brže rezultate, pored osnovnog imuniteta, počnite da radite i na imunitetu kože kako biste ojačali njenu odbranu od svih faktora koji nastoje da ugroze njeno zdravlje i izgled.

To ćete postići istim sastojkom za kojim prvi put posegnete kada ste bolesni – vitaminom C – najmoćnijim antioksidansom bez kojeg telo ne može, a još manje koža.

Ako ga uzimate kroz hranu, pijete ga kao dodatak ishrani i plus primenite Dr. Viton – Vitamin C serum, jer je to proizvod koji sadrži najveću koncentraciju vitamina C, vaša koža će se obnoviti pre nego što trepnete.

Vitamin C, kao najmoćniji antioksidans na planeti, deluje po istom principu na kožu kao i na telo, naime, ulazi u direktan dvoboj sa slobodnim radikalima koji napadaju ćelije kože i uzrokuju oksidativni stres.

Slobodni radikali su oni koji prerano stare kožu i usput pokreću brojna stanja poput hiperpigmentacije, akni, dehidracije.

Za strukturu i čvrstoću kože zaslužan je kolagen koji ćelije same stvaraju. Ali tokom godina proizvodnja kolagena opada, stvarajući fine linije i bore, a koža gubi volumen i konture.

Što se tiče kolagena, vitamin C deluje na dva principa:

  • Prvo, stimuliše proizvodnju kolagena.
  • Drugo, kao moćan antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala, vitamin C sprečava razgradnju ćelija koje čine ključne komponente kože, poput kolagena.

Kao moćan antioksidans, bavi se i slobodnim radikalima koji podstiču zapaljenske procese na koži, koji se završavaju aknama. Vitamin C smiruje upale, smanjuje crvenilo nastalo zapaljenjem, povlači gnoj od akni i štiti kožu od budućih upala. Budući da ima nekomedogena svojstva, takođe može sprečiti pojavu mitesera koji se javljaju kada ulje u porama oksidira.

Zahvaljujući svojstvima beljenja i sposobnosti zarastanja oštećenog tkiva, vitamin C ujednačava ten svih stanja kože kao što su ožiljci, ožiljci i mrlje od akni, mrlje od sunca.

Dr. Viton – Vitamin C serum je najbolja podrška za imunitet vaše kože!

Dr. Viton – Vitamin C Serum se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/vitamin-c-serum/

Proizvod se može kupiti u Lilly i dm drogerijama, apotekama Dr.Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)