Kako održati dobar vid i zdrave oči?

Peku li vas oči, imate li potrebu da ih trljate da biste bolje videli? Da li osećate da su vam oči suve, umorne i vid zamagljen? Iako su ovo uglavnom česta stanja koja prolaze sama od sebe, ona su definitivno znak da nešto ugrožava zdravlje vaših očiju.

Da se ​​tajna očuvanja vida krije u prevenciji i blagovremenoj nezi oka potvrdila je nauka koja kaže da se oko 80% oštećenja vida može izbeći.

Znamo šta je najbolja prevencija za oštećenje vida!

Spirulina San Sebastian je organski prirodni proizvod koji smanjuje rizik od degeneracije oka. Moćni sastav spiruline i visok procenat luteina i zeaksantina u njoj čine ga savršenim dodatkom ishrani čiji je cilj očuvanje i podrška zdravlju očiju.

U isto vreme prisustvo brojnih antioksidanata u Spirulini San Sebastian smanjuje rizik od očnih bolesti. Razvoj katarakte i degeneracija makule povezan je sa proizvodnjom slobodnih radikala i zato je neophodno u svakodnevnu rutinu uključiti antioksidante koji će neutralizovati njihove štetne efekte.

A Spirulina San Sebastian je upravo to!

Brojni vitamini, kao i lutein i zeaksantin u kombinaciji sa cinkom i selenom čine Spirulinu San Sebastian najboljim izborom za održavanje dobrog i bistrog vida.

Nema više umornih, suvih i crvenih očiju. Sa Spirulinom San Sebastian imaćete jasnu sliku i zdrave i bistre oči!

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)