Kako obnoviti energiju i smanjiti umor?

Da li ste umorni i nemate energije? Da li želite da imate snage i entuzijazma da sve radite u ovoj ludoj svakodnevnici punoj posla i odgovornosti bez napora i truda? Iako ste trenutno skeptični i mislite da je to nemoguće, dokazano je da postoji prirodni dodatak koji će vas „podići na noge i maksimalno pokrenuti“.

Postoji način da pravilno formiramo i usmerimo energiju da bismo se osećali dobro i savršeno funkcionisali.

Naučna istraživanja nedvosmisleno pokazuju da je SPIRULINA prirodni sastojak koji sigurno i brzo budi ono najbolje u vašem telu. Zahvaljujući moćnom i jedinstvenom sastavu minerala i vitamina, SPIRULINA je podrška celom imunom sistemu i stvara snažnu potporu telu da se suoči sa svakodnevnim izazovima – od posla, obaveza, stresnih situacija …

Nesposobnost vašeg imunog sistema da se izbori sa svakodnevnim stresom i nesposobnost da se nosite sa umorom mogu dovesti do hroničnih medicinskih stanja koja vremenom mogu ozbiljno oštetiti vaše zdravlje. Od ograničene pokretljivosti, čestih virusnih infekcija, do hroničnog umora, iscrpljenosti i slabog imuniteta nesposobnog da se nosi sa prehladom.

Spirulina San Sebastian stimuliše ćelije da stvaraju energiju iz rezervi u telu, što budi ceo organizam i stvara osećaj energije i zadovoljstva.

Spirulina se zbog svog sastava s pravom naziva superhranom i jedna je od najpopularnijih modernih dodataka ishrani. Bogata je hranljivim sastojcima i samim tim ima ogroman uticaj na količinu energije u telu. Spirulina San Sebastian sadrži sve esencijalne aminokiseline neophodne za telo, a takođe stimuliše biološku sintezu kojom telo samo sintetiše ne-esencijalne aminokiseline.

SPIRULINA je superhrana sa velikom količinom hranljivih sastojaka, već pomenutih proteina, vitamina A, B, C, D, E i hlorofila. Takođe je bogata gvožđem (60%), a sadrži i kalcijum, magnezijum, fosfor, velike količine beta-karotena koji štiti ćelije. Takođe sadrži esencijalne aminokiseline (gama-linolenska kiselina).

Nabavite svoju DNEVNU DOZU ENERGIJE već danas. Sve što vam treba je 8-10 tableta organske Spiruline San Sebastian koje se piju raspoređeno pre ili posle svakog glavnog obroka i omogućavaju vam energiju za ceo dan.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)