Kako Dr. Viton Magnezan NEURO pruža brz i miran san?

Dan ispunjen unutrašnjim mirom, opušten i bez briga spreman za svaki mogući izazov. Zvuči primamljivo? Da li želite da ne dozvolite da vam stres „gazi“ dan u pogrešnom smeru? Jednostavno da svaki novi dan dočekate sa pozitivnom mišlju i u skladu sa sobom?

Mi znamo kako! Sa samo jednom tabletom prirodnog dodatka dnevno obezbedićete mir i zaštitu celokupnog nervnog sistema!

Dr. Viton Magnezan NEURO je precizno uravnotežena antistresna kombinacija vitamina, minerala i aminokiselina koja vam prirodno pruža mentalnu i fizičku harmoniju celog organizma.

Zašto je Dr. Viton Magnezan NEURO toliko moćan i kako to funkcioniše?

Osnova i pokretačka snaga Dr. Viton Magnezan NEURO je magnezijum, koji je jedan od osnovnih makronutrijenata i bez njega vaše telo ne može normalno da funkcioniše. Zabrinjavajuće je što brojna istraživanja pokazuju da preko 60% stanovništva konzumira ovaj mineral u vrlo maloj količini u poređenju sa potrebnim dozama.

MAGNEZIJUM je neophodan za osećaj unutrašnjeg mira, jer je najefikasnija supstanca protiv stresa i deluje brže od bilo koje vežbe opuštanja. Za vrlo kratko vreme smiruje centralni nervni sistem, jer ublažava stres uslovljen nervnim impulsima.

Na isti način jača srce, jer stres najviše utiče na njega. Hronični stres izbacuje motor života – srce – iz takta. Stalni stres je „otrov“ za krvni pritisak i srce. Ako ste i vi pod stresom, pre svega vam je potreban dodatni magnezijum da biste smirili živce, opustili mišiće i učinili krvne sudove prohodnim, normalizovali krvni pritisak, osigurali pravilan ritam srca i dobar san.

Ovaj mineral je apsolutni vladar preko 300 enzima koji utiču na mentalno stanje. Upravlja metabolizmom i presudan je za svaki organ u telu.

STRES je bolest 21. veka. Stres na poslu, prekovremeni rad, finansijske poteškoće, preveliki izazovi, premalo sna i mnogi drugi faktori stresa značajno povećavaju potrebu za ovim mineralom. Svim ovim simptomima je zajedničko da enzimi koje kontroliše magnezijum nisu aktivni.

U osnovi formule Dr. Viton Magnezan NEURO je magnezijum, koji je savršeno dopunjen sa još 13 prirodnih sastojaka kako bi brzo, efikasno i sigurno smanjio stres, smirio živce i pružio prirodnu ravnotežu celom organizmu.

Kada radi sa L-teaninom, koji je aminokiselina, on ima moć da poboljša mentalnu funkciju i najčešće se koristi u anksioznim stanjima, ali i kod mentalnih poremećaja. Vitamini B grupe „pojačavaju“ rad mozga. Vitamin B3 potreban je mozgu za dovoljno energije i pravilno funkcionisanje. S druge strane, vitamini B6 i B12 poboljšavaju nivo homocisteina – aminokiseline koja učestvuje u izgradnji tkiva. Ako telo nema dovoljno vitamina B dolazi do pojave srčanih bolesti, a ugroženo je i zdravlje mozga.

Ne dozvolite da vam anksioznost, nervoza i stres ometaju da živite pun, srećan i miran život. Sa Dr. Viton Magnezan NEURO osigurajte svoj svakodnevni život!

Dr. Viton Magnezan Neuro se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-neuro/

Dr. Viton Magnezan Neuro Proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)