Kako da vaš mozak radi punom parom

Koliko vam je puta u poslednjih mesec dana mozak jednostavno bio blokiran? Da zaboravite neke informacije, da izgubite poentu usred rečenice, da ne možete da se setite imena, gde ste ostavili predmet od pre samo sat vremena?

I dok je istina da su ove situacije povezane sa svakodnevnim stresnim životom, ne može se poreći činjenica da sve ovo itekako utiče na rad mozga. Savremeni svet u kojem živite brzo se menja i ostavlja nepredvidive posledice: povećani stres i nedostatak unutrašnje ravnoteže i snage. I vi se, kao i svi drugi, suočavate sa nametnutim obavezama koje morate da rešite. I znate da su stres i bolesti usko povezani, a naučno je dokazano da stresan način života može imati negativan uticaj na očekivani životni vek i dovesti do kardiovaskularnih bolesti, imunoloških poremećaja i patofizioloških posledica normalnog starenja.

Da li želite da se oslobodite stresa koji vas blokira na svim poljima? Da li želite da se više nikada ne plašite da će vam neka napetost ponovo izazvati nervozu? I da znate da ste stavili štit na živce spreman da vas brani od svih udaraca?

Dr. Viton Magnezan Neuro za borbu protiv stresa

Magnezijum u kombinaciji sa vitaminima B, posebno vitaminom B3, pomaže u sintezi hormona stresa i održava opšte zdravlje celog organizma. Jedinstvena revolucionarna antistresna kombinacija prirodnih sastojaka u Dr. Viton Magnezan Neuroć zaštitiće vaš mozak i živce i neće dozvoliti da hormoni stresa poremete rad vitalnih ćelija odgovornih za harmoniju u telu.

KOLIKO ĆE VAS MOZAK BITI “UKLJUČEN” I KAKO ĆETE SE BORITI SA STRESOM ZAVISI OD VAS

Brojne naučne studije zaključile su da su visoki nivoi stresa i učestalost raka povezani i potvrdile su da stres ubrzava rast ćelija karcinoma i blokira sposobnost tela da se bori protiv raka. Snažni stres, čak i u intervalima od samo nekoliko dana, dovodi do slabljenja imunog sistema, čineći ga ranjivim. Glavni krivac i razarač u telu – kortizol (hormon stresa) može ograničiti sposobnost imunog sistema i učiniti ga podložnim gotovo svim bolestima.

Ako stanje stresa traje, energija se iscrpi, dolazi do naglog umora, vrtoglavice, razdražljivosti, pada šećera u krvi, glukozi je teže da dođe do ćelija …

Zato ne dozvolite da upadnete u zamku stresa. Uzmite svakog dana po jednu tabletu Dr. Viton Magnezan Neuro!

 

Dr. Viton Magnezan Neuro se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/magnezan-neuro/

Dr. Viton Magnezan Neuro Proizvod se može kupiti u Lilly drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)