Kako da stvorite zalihe gvožđa u svom telu da nikada više ne budete anemični?

Ako vam se vrti u glavi svaki put kada ustanete, ako ste stalno bledi, umorni, malaksali i lako se zadišete, savetuje se da proverite krvnu sliku.

Ovi simptomi se javljaju sa padom gvožđa u krvi i ako vaša krvna slika pokazuje isto, nemojte čekati, odmah počnite da pijete Spirulina San Sebastian!

OKRENI TOČAK SREĆE I OSVOJI DO 40 % POPUSTA NA SPRINGWELL-U, SAMO TREBA DA SAČEKATE 30 SEKUNDI DA BI SE OTVORIO TOČAK ZA POPUSTE.

ZA POČETAK KLIKNITE OVDE

Ova plavozelena alga, iako 100% prirodna, u potpunosti poboljšava krvnu sliku za samo 2 nedelje.

Spirulina ne samo da sadrži više gvožđa od bilo koje druge prirodne hrane, već je njeno gvožđe potpuno biorazgradivo. To znači da telo apsorbuje duplo više i u potpunosti ga koristi.

Gvožđe je prvo na listi mikronutrijenata koji su deficitarni kod ljudi. Čak 25 odsto stanovništva pati od anemije izazvane padom gvožđa u krvi.

Ali malo ko je svestan da se simptomi kao što su umor, letargija, vrtoglavica, podočnjaci, tahikardija, pokreću padom gvožđa u krvi, pa se stoga anemija otkriva sasvim slučajno.

Ali ako steknete naviku da pijete Spirulinu San Sebastian svaki dan, vaše gvožđe će uvek biti normalno, imaćete obilje energije, a vaš imunitet će biti dovoljno jak da vas zaštiti od trenutnih virusa.

Ali šta ako je vaše gvožđe ispod donje granice? Onda se verovatno zaglavite u tom začaranom krugu koji izgleda ovako:

Prvo, bombardujete telo svom hranom koja sadrži mnogo gvožđa, kao što su spanać, kakao, bademi, cvekla i još mnogo toga.

Da li ste znali da spirulina sadrži do 23 puta više gvožđa od spanaća. Sa jednom dozom spiruline pokrivate do 20% preporučenog dnevnog unosa gvožđa.

Drugo, u apoteci dodatno kupujete preparat gvožđa koji stvara nelagodnost u stomaku pa imate bolove, grčeve i nadimanje.

Da li ste znali da je spirulina 95% svarljiva, a da se njeni prirodni i organski sastojci, uključujući gvožđe, lako apsorbuju i u potpunosti koriste u telu. Zato spirulina ne opterećuje sistem za varenje, naprotiv, ona poboljšava varenje.

Treće, imate kontrolni test krvi koji vas uverava da se vaš unos gvožđa vratio u normalu, ali opada za mesec dana i ponovo ste anemični.

Da li ste znali da spirulina stvara depo gvožđa u telu i stoga je trajno rešenje za anemiju.

Nemojte da vas zavaraju svi oni suplementi koji promovišu enormno visok procenat gvožđa u sastavu. Nije bitno koliko gvožđa sadrži određena hrana ili lek, mnogo je važnije koliko će te hrane telo apsorbovati. Zbog svog prirodnog i organskog sastava, spirulina je 95% svarljiva u poređenju sa drugim preparatima gvožđa čiji je upijajući rang obično 10%.

S druge strane, pogrešno se veruje da se anemija može izlečiti samo povećanim unosom gvožđa. Ostala hrana koju jedete tokom dana takođe pomaže u prevazilaženju ovog stanja.

Vitamin B12 je pravi saradnik u borbi protiv anemije jer podstiče stvaranje crvenih krvnih zrnaca i smanjuje umor i slabost.

Vitamin C povećava efikasnost gvožđa kada se uzimaju zajedno.

Antioksidansi smanjuju oštećenje gvožđa uzrokovano nedostatkom gvožđa i vraćaju telo u normalu.

Ova tri sastojka sadržana su u Spirulini San Sebastian – dodatku za koji znate da će poboljšati vašu krvnu sliku ne računajući šta ste jeli, a šta ne tokom dana.

Spirulinu San Sebastian možete poručiti online:

 https://springwell.rs/proizvodi/san-sebastian-spirulina/

Spirulinu San Sebastian možete kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)