Kako da pomognete sebi kada ste pod stresom

STRES.

Osećate anksioznost i nervozu, često brinete, ponekad mislite da vam se telo bukvalno trese od besa, srce ubrzano kuca, čas vam je hladno čas toplo, pa čak pređete u fazu mučnine i povraćanja.

Svakodnevno preopterećenje čula raznim događajima, začinjeno stresom i nervozom, može da izazove brojne probleme poput umora, nesanice, iscrpljenosti …

Iako kratkotrajni stres može biti dobar i stimulisati vaše telo, dugotrajne stresne situacije negativno utiču na telo i čine ga sklonim zdravstvenim problemima. Da stvar bude još gora, dugotrajni stres može nastati iz miliona različitih razloga. Na primer, zbog svakodnevne žurbe na poslu, neravnoteže između posla i privatnog života, zbog previše odgovornosti, previše ciljeva koje ste postavili i mnogih drugih stvari.

Često se za takve tegobe propisuju lekovi, ali postoje i prirodni preparati koji, za razliku od sintetičkih, ne izazivaju zavisnost i sigurni su za dužu upotrebu.

Dr. Viton – Magnezan B6 je prirodna mešavina najmoćnijeg minerala – MAGNEZIJUMA i  vitamina – B6 koji savršeno i ekspresno smanjuju stres i uklanjaju nervozu i napetost.

Magnezijum, kao osnova u Dr. Viton – Magnezan B6 je poznati antistresni mineral, koji prirodno reguliše hormon stresa, ali koji se istovremeno zbog stresa i anksioznosti troši i u deficitu je. Zahvaljujući magnezijumu, protok nervnih impulsa je uravnotežen, mišići su opušteni, živci zaštićeni i stres ne utiče na ukupan mehanizam tela.

Vitamin B6 kao dodatak u Dr. Viton – Magnezan B6 igra važnu ulogu u regulaciji hormonalnih aktivnosti, u metabolizmu proizvodnje energije i utiče na normalnu psihološku funkciju.. Pomaže kod depresije, razdražljivosti i glavobolje izazvane stresom.

Dr. Viton – Magnezan B6 je vaše prirodno i sigurno rešenje da se spasite nervoze, zaštitite od posledica stresa i da ne zapadnete u anksioznost i depresiju.

Rešite se emocionalnog stresa! Jedan mali korak deli vas od smirivanja duše. Jedna tableta dnevno Dr. Viton – Magnezan B6 i više nećete pucati od stresa.

Dr. Viton – Magnezan B6 se može naručiti putem interneta:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-magnezan-b6/

Dr. Viton – Magnezan B6 se može nabaviti u apotekama: BENU, Dr. Max, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ili na broj telefona: 018 576 120

Svakog radng dana od 8 do 16 časova

(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)