Kako bez trunke napora do savršeno potamnjena i neodoljivo zavodljiva koža ovog leta

BIO BRONZAN kapi se koriste tako da možete svoju omiljenu kremu, serum ili losion da pretvorite u ličnu formulu za samopotamnjivanje i omogućavaju vam da brzo i lako postignete zavodljiv bronzani ten bez izlaganja suncu.

Redovnom upotrebom BIO BRONZAN kapi, vaša koža će uvek izgledati blistavo i zdravo, savršeno potamnjena i neodoljivo zavodljiva!

BIO BRONZAN kapi su jednostavne za upotrebu: odabirom broja dodatih kapi (4 -12) vašem omiljenom kozmetičkom proizvodu neposredno pre nanošenja na telo, bira se intenzitet tamnjenja.

Više kapi – tamniji ten

Kapi se mešaju sa željenom količinom kreme, seruma ili losiona na dlanu, kružnim pokretima, zatim  se ravnomerno nanose na telo. Za neverovatno prirodan izgled i zavodljivu bronzanu boju kože potrebno je da prođe samo 3-4 sata od nanošenja.

BIO BRONZAN kapi su inspirisane prirodom, sadrže 98,9% prirodnih sastojaka od kojih je 72% organskog porekla. Patentirani podmlađujući fito-kompleks sa organskim ekstraktima šipka, acai, hlorele, goji, monaškog bibera i zelenog čaja uspešno revitalizuje i osvežava kožu.

Redovnom upotrebom BIO BRONZAN kapi, vaša koža će uvek izgledati blistavo i zdravo, savršeno potamnjena i neodoljivo zavodljiva!

NAPOMENA: BIO BRONZAN kapi  su namenjene samo za spoljašnju upotrebu, ne smeju se koristiti na oštećenoj ili iritiranoj koži, savetujemo vam da napravite alergijski ‘flaster’ test na malom delu kože 24 sata unapred.

Pri izlaganju suncu važno je da uvek nanosite kremu sa odgovarajućom UV zaštitom!

BIO BRONZAN kapi:

  • Za sjajan zlatno-bronzani ten bez izlaganja suncu!
  • Za ravnomeran ten bez linija i fleka
  • Da svoju omiljenu kremu, serum ili losion pretvorite u ličnu formulu za samopotamnjivanje
  • Intenzitet tena se podešava brojem dodatih kapi – više kapi znači tamniji ten
  • Koža potamni za 3-4 sata, odlično za nanošenje pre spavanja
  • Sa organskim fito-kompleksom za negu i revitalizaciju kože
  • Pogodno za sve tipove kože
  • Bez sulfata i parabena

Sastojci: voda, melanin, ekstrakt šipka, Acai ekstrakt, DHA, L-tirozin, ekstrakt hlorele, goji ekstrakt, ekstrakt zelenog čaja, eritruloza, glicerin, ekstrakt monaškog bibera, fenoksietanol, hidroksietil celuloza.

Možete ih poručiti i online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-bio-bronzan/

BIO BRONZAN se može kupiti u apotekama: Lilly, Benu, Galen, dm drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Možete naručiti i na broj telefona: 018 576 120

(svakog radnog dana od 8 do 16 časova)

Naručite odmah, a mi ćemo vam ga dostaviti na vašu kućnu adresu brzom poštom!