Evo kako da vaš ten ostane svež do sledećeg leta

Činite sve što je u vašoj moći da zadržite letnji ten, ali uzalud. Mleko posle sunčanja nije dizajnirano da zadrži vašu boju, već samo da hidrira vašu kožu. A nakon depilacije ili pilinga očekujte najmanje 3 nijanse svetlijeg tena.

Imajte na umu da je vaša koža izložena UV zračenju celo leto i najmanje joj je potreban solarijum.

Kako joj ne bi dodatno ugrozili mladost, bolje je osloniti se na Dr. Viton – BRONZAN kapsule. One su prirodne, sigurne i ne samo da će vam pomoći da održite ten, već će i regenerisati vašu kožu od svih oštećenja nastalih od sunca koja je pretrpela tokom tih 10 dana provedenih na plaži.

Zraci koje emituje sunce najveći su neprijatelj kože, prerano je stare, stimulišu hiperpigmentaciju, pa je koža ispresecana tamnijim mrljama, a da ne govorimo o tome da brzo i lako uklanjaju vodu iz ćelija, pa su fine linije i bore još izraženije ..

Solarijum radi na potpuno isti način, oslanja se na UV zrake kako bi vam pružio ten koji ste želeli.

A sada zamislite kolika bi trauma bila na vašoj koži ako biste je, nakon dana intenzivnog izlaganja suncu, nastavili izlagati UV zračenju? Iako je prošlo mesec ili dva, koža se i dalje oporavlja, a sa Dr. Viton – BRONZAN kapsulama će podržati i ubrzati taj proces, a ten se neće pomeriti.

Ako želite intenzivan ten u decembru, ako želite da zadržite neodoljiv bronzani sjaj, a istovremeno poboljšate kvalitet i mladost kože, počnite sa uzimanjem Dr. Viton – BRONZAN kapsula.

Ovu inovativnu formulu, koja se temelji na prirodnim pigmentima, vitaminima, mineralima, antioksidansima, aminokiselinama i biljnim ekstraktima, koriste i žene koje žive pored mora, u tropskim područjima gde ima stalno sunca, jer održava zdravlje i zdravi sjaj kože.

Dr. Viton – BRONZAN kapsulama nije potrebno sunce da vam potamni ten, aminokiselina L -tirozin u sastavu je ona koja stimuliše proizvodnju melanina, pa koža potamni u bilo koje doba godine.

Dr. Viton – BRONZAN kapsule u kombinaciji sa suncem samo ubrzavaju proces tamnjenja kože.

Koristeći kombinaciju beta-karotena, likopena, zekastantina, ekstrakta kurkume i bakra, Dr. Viton – BRONZAN kapsule osiguravaju dugovečnost tena, naglašavajući željeni bronzani efekat.

Formula sadrži selen, vitamin C i beta-karoten koji imaju antioksidativno dejstvo na slobodne radikale i na taj način sprečavaju oštećenja od sunca i prerano starenje kože. Takođe je poznato da vitamin C stimuliše proizvodnju kolagena, pa kada je ovaj gradivni deo kože na željenom nivou, koža ostaje čvrsta, elastična i zategnuta.

Da bi se sprečilo oštećenje kože, BRONZAN kapsule su obogaćene vitaminom B3 koji zadržava vlagu u ćelijama, a pune ćelije održavaju strukturu kože i bore ravnom.

Ten može biti ravnomerno zatamnjen, koža može zadržati svoj bronzani sjaj i istovremeno zablistati od zdravlja i mladosti samo sa Dr. Viton – BRONZAN kapsulama.

Samo ih popijete, Dr. Viton – BRONZAN kapsule na zdrav i siguran način grade vaš besprekoran ten gde god da idete, šta god da radite.

DR. VITON – BRONZAN možete poručiti online:

https://springwell.rs/proizvodi/dr-viton-bronzan/

DR. VITON – BRONZAN se može kupiti u Lilly i DM drogerijama, kao i u svim bolje snabdevenim apotekama. 

Ili na telefonski broj: 018 576 120
Svakog radnog dana od 8:00 do 16:00 časova
(Dostava na kućnu adresu brzom poštom)